OzgeSelcuk 1145 maltepe ersoy hastanesi jülide suna ersoya gidebilirsin. 25 yıllık hekim kendisi ve çokta bilgili aynı zamanda alternatıf tıp uzmanı. Sezeryana sokayım paramı cebe atayım diyenlerden değil aksine sezeryan yapana normal doğum yaptırıyor. Çokta bilgili ve ilgili bir kadın. 85tl giriş ücreti doğum parasıda 2500 civarı sezeryanide 3000 felan.. ben şahsım adına çok memnunum doktorumdan doğumumu da ona yaptıracağım Allah nasip ederse 🤲🏼
1145 OzgeSelcuk ben ümraniyede oturuyorum uzak bi hekime gitme şansım yok gerçi kimler nereye gidiyo uzak falan tanimiyo ama şuan ki bulundum konumda iyisini bulmam lazim :/
[silindi] Karadenizf evet hastane kötü ama fazilet hanımın muanesi ayrı hemşirileri herşeyi ayrı onda asla böyle bişey yaşamazsın harika bi doktor gözün kapalı ona gitmeni tavsiye ederim 🙏
EbruCnr 1145 Benim ilk doğumum çatı darlığndan solayı sezaryen oldu O yüzden buda öyle olacak. 2200 sezaryn ama genel anestezi olursa Ben genel istemiyorum +500 daha istiyor 2700 medipolde Afiyette 1750 sezaryen
1145 Karadenizf evet bende afiyet hastanesi için çok yorum okudum hastanenin işleyişi hakkında iyi yorum yapan neredeyse yok doktoru vefa hanim iyi eywallah ama doğumdan sonra cocuğumuzun saglinı da dusunmek zorundayiz tabi bizi kendimiz den çok zaten o dusunduruyor.
Karadenizf 1145 aynen öyle Allah bilir ama kasıtlı olarak yeni doğmuş bebeği anneden ayırabilen yöneticilerden korkarım herşeyi yaparlar. Sağlık bakanlığını aradığımızda çok şikayet alıyoruz ama kanıtımız yok demişlerdi. Rezalet bir yer. Yenidoğan küvez parasını devlet karşılar aileden alamzlar bizden istediler abim detaylı fatura istedi tek tek yazın neden küvezde kaldığını ödeyeceğim dedi. Başhekim geldi özür diledi ödemeniz yok dedi gönderdi inanabiliyomusunuz?
Casnu 1145 çamlıca hisar hastanesinde özgür kartal , eger ozel doktor istiyorsan direk asistanligini yaptigim kendi doktorum Dr.Nurdan Leylek canım ozgur hanimda hocamin arkadasi zaten oda iyidir.
1145 Casnu çamlıca hisar için bi iki kişi daha söylemişti ama hiç araştırmadım canım özgür hanim la nurdan hanım oranın doktorumu acaba o hastaneyide bi araştırim ben teşekkür ederim bu arada
Casnu 1145 Nurdan hanim ozel muayenehanesi var canim muayene ucreti 350 tl eger maddi olarak zorlar diyorsan camlica hisardaki özgür hanim da arkadaşı,ve o hastanede dogumda muayene ucretleride cok uygun benim dogumumu orda yapicaz bi arastir istersen
Cido23 1145 sarıgazidekine gidiyorum ben 3 şubesi var sanırım ama suana kadar çok memnunum yeni binaya tasındı birde daha güzel olmuş
1145 Casnu aklımda bulunsun bakalım zaten çok yeni gebeliğim şuan ki doktordan memnun kalmazsam oraya da bakıcam
1145 Karadenizf insan böyle yerlerden korkuyorum benim eşimin teyzesi orda doğum yapmiş iki cocugunu da sırf doktor icin gitmiş oda galiba ilk cocuğunda gece cocugun basında nöbet tutmuşlar eşim ve abisi çocuk kaçırma mevzusu donmüş hastanede galiba 2.cisinde de hamile kadını bademcik amaliyatı die almışlar düşune biliyomusunuz 2 side sezaryan olmuş fakat 2.cisinde dikişleri intihap kapmış çekmiş baya o yüzden o hastane beni ürkütüyor orda doğum yapıcak arkadaşlar dikkatli olsun ne olur ne olmaz
Elifinkadiri 1145 riskli gebelikler icin daha detayli yardim alabileceginiz halide yuksel hanim var medicalde ben cok memnunum daha once de birkac akrabamla ilgilenmisti gatadan ona yonlendirilmislerdi tecrubeli bilgili ilgili guven veren bir doktor 😊