Esraccc minikkuzucukcyprus merhaba bende.avicenna ataşehire gidiyorum ama 125 ödüyorum ben çalışmıyorum eşimden dolayı 125 yoksa daha pahalı ama sizinki neden okadar ucuz acaba 🤔
minikkuzucukcyprus Esraccc merhabalar. Eşim polis memuru benim, nakit ödemelerde %25 indirimli ödüyoruz, o yüzden. Kartla ödeme yaptığımda ben de 125 ödüyorum. Doktorunuz kim acaba, kaçıncı haftadasınız?
Masal-90 1145 ben baskent üniversitesi Hastanesi tevfik berk bildaci ya gidiyorum ve cooook memnunum... altunizade de hastane, fiyatları da makul çoğu hastaneye göre
1145 Masal-90 dediginiz doktoru duymustum ama bana uzak hep iyi doktorlar belki gebeliğimin 3 ayindan sonra degistirmek istersem doktoru ozaman dusunurum
SusamTanesi61 1145 maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum prof dr aygen çelik öneririm. Kendisi yüksek riskli gebelik takibi yapıyor. Gebeliğinin başından beri kendisiyleyim. Çok da memnunum.
1145 SusamTanesi61 bugün doktordan geldim şuan beta 2 kat yuksek artisin devam etmesi gerekiyo eger ciddi bi durum olursa dediğiniz aklimda olsun tesekkur ederimm
1145 Angel2 ya evett annem beykozda oturuyo randevu almaya calisiyorum pasabahce devlet hast gitmek de cok istiyorum ayrıyetten ama randevu bulmak çok zor siz oraya mı gidiyosunuz
Angel2 1145 evet ben oraya gidiyorum ama cok zor degil ya randevu almak benim dedigim doktorlar yogun oluyo simdi baksam 15 gun sonraya bulabilirsin randevuyu
1145 Nur_akdg evet bende sedef hanim için iyi şeyler okumadım ayni hastaneden elif hanima aldim eğer ondan da memnun kalmazsam afiyet hastanesi doktorlarindan con memnun kalan var oraya bakıcam teşekkır ederim bu arada siz hâla afiyet hastm mi gidiyorsunuz
Nur_akdg 1145 ben medipole gidiyodum kadriye Erdoğan'a onda dogm yaptım ama suan hastaneden ayrıldı. 1 seneyi gecti dogum yapalı
Esmayalcnkayaa Bende avicenna ataşehir sibel zorbaşa gidiyorum muayene ücreti 125₺ doktorumdan memnunum☺️
Aysenurcatikkaya Esmayalcnkayaa bende Ataşehir avicennaya Sibel hanıma gidiyorum ilk doğumumu da orada yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊
Canan_T 1145 Dragos tip merkezini deneyebilirsiniz ordaki doktorlari genelde herkes oneriyor,ben de orada Cenk Demir'e gidiyorum.
Masal-90 1145 bana da çok yakın degil ama aklınızda olsun, simdiye kadar hicbir sorun yaşamadık her soruma yüzyüze ve telefondan döndü 🙏
brcakyll 1145 benim bu ikinci gebeliğim ilkini başka bb i hastanede doğum yaptı bunda ise tavsiyeyle Kadriye hanıma gittim erdemdeydi o zaman evime yakın bende Ümraniye'de oturuyorum sonra kliniğine başladım zaten hemen hemen her yerde muayene ücretleri aynı doğum için bende sizin gibi tedirgindim ama konuşunca kafamda netleşti her bütçeye uygun hastane anlaşması var. Ve ayrıca öyle hem bana hem hastaneye değil direk fiyatı söylüyor 1500 de var hastane 4000 de var ona sen karar veriyorsun ben çok memnun kaldım kuzenim iki çocuğunu bunda doğurmuştu ayrıca arkadaşımda bunda doğum yaptı memnun kaldı. Telefon num hemen veriyor zaten ne zaman yazarsanjz cvp veriyor Instagram takip etsenuz de görürsünüz zaten işini severek yapıyor. Bende şuan 26 haftalık hamileyim
1145 brcakyll Kadriye hanımın soy ismi ne birde kliniği nerde acaba muane ücreti ne kadar veriyorsunuz onada bakarim aklimda bulunsun
brcakyll 1145 Kadriye Şener Eva klinik diye geçiyor Afiyet Hastanesi'nin orda igdaş açılmış plazada biliyorsundur belki oranin içinde muayene ücretleri ise 120tl