hryoz Oznurrb her sabah 2 haslanmıs yumurta haftada bir omlete ceviriyorum artık gına geldi ama yapcak bişi yok peynir 2-3 cesit oluyo mutlaka brokoli buharda haslıyorum mutlaka havuc oluyo bazen Roka bol limonlu ayrıca sucuk istersem cok asırı kacmıcsk sekilde ayda bir iki yiyorum asırısı elbet zarar severek yediklerimi kısıyorum peynirin yanında cevizle süsle kahvaltıyı hazır edene kadar zaten mutlaka pekmez 2-3 damla limon sıkıyorum cig bagdem gün kurusu kayısı yiyorum ara ögünler yogurt meyve hic ac kalmadan gidiyo böyle
Oznurrb hryoz ay ne güzel ya özenerek hazırlıyorsun. Ben biran önce yiyim birsin diye görev gibi hazırlıyorum.
__meczup__ Oznurrb buzluğa yazdan koyulan biber domates kışın çok iyi oluyor melemen gibi de yiyebilirsiniz yumurtayı demişti diyetisyen gebe okulunda. Bide ben kızartma falan da yapıyorum amaan deyp zararlı diyorlar ama beni mutlu eden bebeği de mutlu eder öyle düşünüyorum 🤪 tost yiyebilirsin yumurtayı haşlayıp doğrayip içine ceviz maydonoz kıyıp yiyebilirsin valla ben bolca da reçel yiyorum bal falan cok seviyorum sabah tatli yemeyi tahin pekmez de yiyebilirsin faydali da hem
duygusm Oznurrb Her sabah yumurta, domates salatalık, bazen limonlu yeşillik, zeytin-peynir çeşitleri, çok açık limonlu çay, genellikle tam buğday ya da çavdar ekmeği.
Nisaakan_35 Her sabah sıkma portakal yada mandalina suyu kaşarlı 2 yumurta az zeytinyağında pişiriyorum kaşar peyniri siyah zeytin tuzsuz tahin pekmek ceviz- yabanmersini bir dilim ekmek yada yarım dilim ekmek
Nisaakan_35 Bide gün içinde hiç bir şekilde kahve çay tüketmiyorum demiri vücuttan alıyormuş çok şükür kan hapı falan kullanmıyorum onun yerine süt içiyorum gece yatarken sade öğlen nesquikli
Oznurrb Burcu_yildiz_0 bakteri barındırabilir diye canım. Zaten oldukça sağlıksız hamilelikte özellikle yememekte fayda var
Zeyn-o Peynir ,yeşil zeytin, siyah zeytin , pekmez,hurma özü, haşlanmış yumurta ,reçel ,tereyağ ,süt belki açık çay , arada olmak üzere simit ,tost,yasa patates kızartıyorum az yağlı...🤗
04052016mh Oznurrb bende de bir uyuşukluk var ki istiyorum yerimden kalkmayayım bu saat oldu daha kahvaltı yapmadım bir tuzlu kurabiye attım ağzıma bir bardak da ayran bu kadar 🤦🏽♀️ Üzülüyorum bebeğim için ama tek olunca birşey istemiyor canım eşim görse yemediğimi baya kızar 😔
busracan91 04052016mh ben de uyandıktan 1 saat sonra anca enerjimi toplayıp kahvaltı hazırlamaya başlıyorum tek olunca hep zor geliyo yalnız değilsin
busracan91 Peynir zeytin domates bal kaymak ( kilo aldırabilir ama benim canım çok istiyo) yumurta bazen haşlıyorum bazen omlet yapıyorum tam tahıllı ekmek çok çok nadir olarak sucuk. Süt veya açık çay. Yazarken acıktım 😂
04052016mh Deletedmom137 sucuk yiyebilirsin canım et sucuk olacak güvenilir bir marka ve iyi pişireceksin. Salam pişmediği için sosis de sakatat olduğu için yiyemezsin ama et sucuk yiyebilirsin 😊ben yedim canım istediğinde komşum da sucuk aşermişti sürekli yiyordu iyi pişirmek şartıyla
04052016mh busracan91 vala yataktan kalkmam en erkek 10 zaten sonra geceden toplamıyorum evi diye kalkıp evi düzeltiyorum temizliyorum sonra öğlen oluyor eşim öğlen yemeğe geliyor ama ben kahvaltı yapmadığım için öğlen de birşey yiyemiyorum adam akıllı sonra eşim gidiyor saat 1.5-2 oluyor artık baya acıkmış oluyorum kendime ne canım istiyorsa hazırlıyorum. Ekmek almıyoruz eve galiba ekmek yemeyince ne yediğimi bilmiyorum ve canım istemiyor bir ara tam buğday ekmeği almıştık ozaman kalkıp tost falan yapıyordum ama artık eşim olduğu günler kahvaltı güzel yapıyorum
Nrgllsrc 04052016mh aynen bende öyle ama kahvaltı da öyle oluyor sadece benim işte akşam yemeğinde güzel beslenmeye çalışıyorum inşallah hepsi sağlıklı olsun 🧡
Yaman Bnde yumurtayı cesitlendiriyorum hergun biberli, eksimikli vs. Sucukta bazen yiyorum ama kasap sucuğu marketten değil.