SevdaTrkl Oznurrb Bazen bıldırcın kaynatıyorum bende değişiklik olsun diye ama hergün yumurta kaynatması gitmiyor o yüzden çeşit çeşit yumurta yapıyorum kıymalı yumurta, otlu omlet, peynirli omlet, kaşarlı yumurta gibi. Peynir zeytin ben bazen sucukda yiyorum ama tost makinesinde yapıyorum ızgara gibi çok abartmamak kaydıyla tabi örneğin ince kesilmiş 5 adet gibi salam sosis kesinlikle yemiyorum tabi patates kaynatıp salata yapabilirsin patatesli yumurtada güzel oluyor beyaz peynirli tost yapabilirsin
4114eb Yaren2019 tereyağ hangi marka alıyosunuz yoksa kahvaltılık satılan yerlerden mi alıyosunuz açıktan
Zeyk Yumurtanın her türünü yapıyorum. Bal kaymak, pekmez tahin, peynir zeytin biraz yeşillik çay da içiyorum ama meyve suyu hazırlıyorum mutlaka. Bugün böyleyse yarına Yoğurt içine muz yulaf biraz badem ceviz ve kuru meyve katıp yiyorum. Sonra ki güne süt mısır gevreği veya ıspanaklı omlet vs yapiyorum. Genel rutin sabah yediklerim🙃
Oznurrb Zeyk yulaf bana aşırı tatsız tuzsuz geliyor ya içine ne eklersem ekliyeyim hiç hoşuma gitmiyor :( kahvaltılık gevrek çok seviyorum onun da içindeki katkı maddeleri öyle çok ki maşallah gavrek değil kimya laboratuvarı
Ask_H Oznurrb kaymak bala pekmez tayine taktım bu aralar normalde hiç aram yoktur yemem aklıma gelmez bile. Peynir yumurta zeytin mutlaka yerim domates ve salatalık mevsimi olmaması çok kötü keşke zamanı olsa da bol bol yesek. Yumurtayı haşlıyorm bazen tereyağında yiyorum bazen patatesli yumurta bazen omlet yapıorm...
GizPek Oznurrb mecburen 1 yumurta fix yiyorum haşlanmış yemezsem kırıyorum oda olmazsa Menemen yapıyorum patatesli omlet yapıyorum yumurta çok önemli ihmal etmeyin kızlar bende civciv çıkarcam yakında ama 🤮 mecbur yiyorum. Bunların yanında çeşitlilik olsun diye bal kaymak pekmez tahin yiyip çeşitlendirebilirsin. Yanına kıvırcık marul bile yesem değişik hissediyorum 🤗
NisaMomy Oznurrb hiç sorma canım hiç bir şey istemiyo ama bebiş tekmeledikçe aç bu çocuk dıye ne bulursam yemeye çalışıyorum🤷♀️
GizPek Oznurrb Oznurrb 😂😂😂 Al benden de o kadar ama hem erişilmesi kolay hem yüksek proteinli kıymetli bi besin🤷🏼♀️ Tiksintimi göz ardı edip yiyorum 😂😂😂
Oznurrb Burcu_yildiz_0 bakteri barındırabilir diye canım. Zaten oldukça sağlıksız hamilelikte özellikle yememekte fayda var
Burcu_yildiz_0 Oznurrb ben sucuk yiyorum valla kendi el yapımı sucuğumuz ve içinde de hep bel etinden var o yüzden bişey olmaz herhalde
Oznurrb hryoz ay ne güzel ya özenerek hazırlıyorsun. Ben biran önce yiyim birsin diye görev gibi hazırlıyorum.
hryoz Oznurrb 😂😂😂 o yüzden işte aynı seyleri yemekten sıkılıyosun aslında iştahla hazırlarsan hergün farklı bi sekilde bi yesillik yada bi sebze eklersen cesitlendirmiş olursun 👍
MomE cerrah61 ben de oyle yapiyorum ya. Cok canim ıstiyor. Bi kac dilim sucuk iyice kizartip yiyorum bazen 🤦♀️😄
cerrah61 MomE amannn afiyet olsun valla oh nolcak çiğ yemedikten sonra olmaz bir şey Allah'ın izniyle ya beni rahat gibi görenler olur belki ama bilinçli tüketildiği sürece rahat olurum valla 🤗😁
miine 1 bardak süt veya cok acik çay, Peynir , zeytin, biraz reçel, fındık ezmesi , kaymak, haşlanmış yumurta bazen.menum değişiyor tabi 😊
Svcnvebebegi Hergun mutlaka iki yumurta. Süt olmazsa olmasizim zaten. Peynir zeytin. Zeytini suya isliyorum tuzunu bıraktıktan sonra bol zeytinyagı döküp neredeyse 1 kase yiyiyorum🥰. Tahin pekmez. Bazen reçel. Ve bol yeşillik tabiki. Çay da hafta sonları bir bardak esimle beraber içiyorum o kadar🥰🥰😇😇
Laloba Valla öyle dikkat edeyim şunun yiyeyim bunu yemiyeyim yapmıyorum herşeyi aşırıya kaçmadan yiyorum genelde 11 gibi yapıyorum peynir kaymak zeytin bal reçel canım isterse Sucuk salamda yiyorum aşırıya kaçmadan bazen 1 de 2 de kalkıyorum o zaman yiyorum yani öyle bi düzenim olmadı hiç ve doktor herseferinde maşallah çok iyi bakıyorsun bebeğe diyor ben şaşırıyorum bu arada 🤭patates seviyorsanız patatesi daire olarak dilimleyip çok az yağ baharat su koyup haşlayabilirsiniz hem hafif hem lezzetli oluyor 😄