yildiz060 Bus_ak18 senin bebeğin erkek olucakmış gibi hissettim inşallah sağ sağlim doğarlar bebeklerimiz 🌸 💙
Bus_ak18 yildiz060 ayy kızz kaynanam da daha ortada bsy yokken erkekde erkek dio. Sağlıklı olsunda benim için kızı erkeği yok canm💜
[silindi] Bus_ak18 saol cnm inş. Duyalım kalp atışlarınıda Allahın izniyle aslında bende bekliycektim ama dayanamadım işte benim betaya falan bakar sanırım ilk kez gittim çünkü kan uyuşmazlığını sordum ona ileride bakıcaz dedi öyle haberleşiriz yine canım ❤️
Bus_ak18 [silindi] ben o rutinleri bugun hallettim çok şükür darısı sana canım benim. Haberleşiriz yine💜
[silindi] Bus_ak18 kesinlikle bende sağlıklı ilerliycek mi diye korkuyorum bir yandan doktora gitmek istemiyorum acaba kötü bişy olur da duyarım diye çok acaip şeyler 🤭😌
Mucizee80 fasulyemiz34 amin inşallah Erzurum Atatürk üniversitesinde oldum spekulumu çıkartırken zorlandım galiba
fasulyemiz34 Mucizee80 bende bahçeci de oldum cem bey i duymuşsundur, olabilir canım inşallah bu sefer hemen atlatırsınız
Mucizee80 fasulyemiz34 ben çok araştırdım bahçeciyi ama eşimin işinden dolayı il dışında yapmam çok zor Erzurum bile iki saat uzaklıkta çok zor oluyor
Mevsim36 Bus_ak18 Rabbim sağlıkla afiyetle suhuletle yavrunu kucağına almanı nasip eder İnşaAllah. Çok sevindim. 🌺 🌺 🌺
fasulyemiz34 Mucizee80 anladım canım kısmet evet bende İstanbul da olduğum halde yaklaşık 7 8 ay kararsız kaldım, çalışıyorum sürekli izin almak vs çok zor, aşılamadan sonra geri işe devam ettim
fasulyemiz34 Mucizee80 çok zor ben de hiç kist yoktu iğnelerdrn sonra kist çıktı keseyi görmeden doktor kisti gördü 5 cm dedi sonra 7 cm olmuş dedi bir hafta içinde kötü huylu değilmiş ama insan yine de tedirgin oluyor kafama aşırı derecede takıldı yarın gidip öğrenicem hocadan detayını
Mucizee80 fasulyemiz34 İnşallah küçülür bnde daha önce kist yüzünden ameliyat oldum iyi huylu tümördü benimki bir tanıdığım 8.5 cm kistle hamile kaldı büyümüştü haftası ilerledikçe bebeğine zararı olmadi doğumda aldılar kisti
fasulyemiz34 Mucizee80 amin amin inşallah hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız sende müjdeli haberi alırsın hemen 🥰🤰🏻bu arada seninde Sebepsizmiş benşmde öyleydi 4 yıllık evliyiz 2 yıl oldu isteyeli çok zor zamanlar oldu, 29 yaşıma yeni girdim
Mucizee80 fasulyemiz34 amin öyle çok istyrum ki çocukken bile annelik hayalimdi erken anne olmak istedim ama kısmet olmadı inşallah birgün mucizemi içimde taşırım 😍
fasulyemiz34 Mucizee80 amin amin inşallah olacak hiç merak etme her şeyin bi zamanı vardır inan dua edicem sende bana et 🙄