Mucizee80 fasulyemiz34 elif bende memnun oldum Cansu her namazımın arkasından her duamda olacaksın gönlünden geçen herşey hayırlısıyla gerçekleşsin
fasulyemiz34 Mucizee80 Allah razı olsun bende sana edeceğim nabende namaz kılıyorum bu arada 🥰 Allah kabul etsin inşallah çok güzel haberler alırsın mübarek aylarda
Bus_ak18 yildiz060 ayy kızz kaynanam da daha ortada bsy yokken erkekde erkek dio. Sağlıklı olsunda benim için kızı erkeği yok canm💜
yildiz060 Bus_ak18 Öle tabi hiç birimiz için sağlıklı olmadan başka bi temennimiz yok sadece nedense içime öle doğdu :)
Bus_ak18 [silindi] ben o rutinleri bugun hallettim çok şükür darısı sana canım benim. Haberleşiriz yine💜
Prensesannesi96 Bus_ak18 yaaaa su an çok mutlu oldum inannnn Allahım kucağına almayı nasip eder insallahhh ya vallahi çok sevindim çok dua ettik Allah nasip etti bak sonunda çok çokkkk sevindim 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️Sende bana dua et olur mu 😘❤️❤️❤️
Bus_ak18 Prensesannesi96 çokk tesekkür ederim canım benim. Evet çok dua aldım çok dua ettiniz iyiki varsınız. Şimdi dua etme sırasıds bende hergün dua ediyorum sizlere💜 en kısa sürede sizede nasip olur inşallahh
Prensesannesi96 Bus_ak18 aminnnnnn canm Rabbim sanada bebeğinede sağlık sıhhat versin inşAllah ❤️❤️❤️❤️😘😘😘
Mathteacher Bus_ak18 hayırlı olsun canım benim de bulantılarım var özellikle yemek yedikten sonra oluyor? Senin bir sonraki doktor kontrolün ne zaman ?