Billge Bus_ak18 canım bnde bugün gittim doktora Sata göre 5+2 ama iltrasinsa 4+4 çıktı Kesen çok küçük şuan 10 gün sonra tekrar kalp için gel dedi Karından baktı Kesenin boyutu kağıtta 1.1 mm yazıyor
Bus_ak18 Billge evet kuzum seninki geç döllenme demekki ve mm az çıkmış. Önemli değil sağlıklı olsunda geç görürsün annesi💜
Bus_ak18 Yagmurispir_ evet kimisi erken görebiliyo döllenme süresi erken olunca ☺ 2 hafta sonra netleşsin öyle gel dedi bana cnm
[silindi] Bus_ak18 canım benimde bugün 6.0 buakşam doktora gittim keseyi gördü 4.8 mm daha 4-5haftalık kadar normal şuan dedi 10 gün sonra çağırdı bebek ve kalp atışı için yarında yine kan testi için çağırdı şimdi de kalp atışları için bekliycez sanırım
Bus_ak18 [silindi] tebrik ederim kuzum bende 2 hafta sonra gitcem netleşsin iyice dedi zaten öyle daha mantıklı. Ben bugun 7 8 tüp kan verdim gebe rutin kanı. Kolumu kıpırdatamıyorum. İnşallah ilerki haftalarda kalp atışlarınıda beraber duyarz💜
[silindi] Bus_ak18 saol cnm inş. Duyalım kalp atışlarınıda Allahın izniyle aslında bende bekliycektim ama dayanamadım işte benim betaya falan bakar sanırım ilk kez gittim çünkü kan uyuşmazlığını sordum ona ileride bakıcaz dedi öyle haberleşiriz yine canım ❤️
Bus_ak18 Yagmurispir_ kız merak ediyorum o ayrıda sağlıklı mı değilmi onu kafama takmaktan yoruluyorum. Duadan başka çaremz yok🤗🤲
Yagmurispir_ Bus_ak18 Valla surekli ultrasona girip doktorun hersey yolunda demesi kadar insanı rahatlatan bişey yok🙏 ama takma kafana bende keseyi gormeden once acaba hersey yolundami nasıl bi ton şey okumstum korktum. Keseyi görüp kalp atışlarıni herseyin yolunda olduğunu duyunca rahatladim. Allahım evlatlarımızı sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin insaallah
[silindi] Bus_ak18 kesinlikle bende sağlıklı ilerliycek mi diye korkuyorum bir yandan doktora gitmek istemiyorum acaba kötü bişy olur da duyarım diye çok acaip şeyler 🤭😌
Bus_ak18 Yagmurispir_ amin inşallahhh eşim hâlâ inanamıyo kalp atışını duymadan rahat edemiycek. Eve o aletten alalım da ben hergün bakıym dio garibim😂😂 inşallah sağlıklı olsunlarda bekleriz canım ya.
fasulyemiz34 Mucizee80 amin inşallah darısı sana , nerede oldun canım, benimde özellikle olmam gerektiğini söyleyip bir saat kala iç dedi ama sonra ben abarttım biraz, aslında kısa Bi işlem kendini kastığın için de canın açımıştır muhtemelen
Mucizee80 fasulyemiz34 amin inşallah Erzurum Atatürk üniversitesinde oldum spekulumu çıkartırken zorlandım galiba