Minikkuzu Arkadaşlar benim de uygulamaya göre bugün tam 6 haftalık ilk beta hcg 112 sonra ki 298 bugün tekrar baktirdim 1783 cıktı ama keseyi göremedik .. perşembe tekrar bakalım dedi. Inşallah bende keseyi görürüm 🤲🏼
mlsmrtgll Minikkuzu bende perşembe 1800 de görmedi cumartesi tekrardan gittim gördü doktor hadi bakalım inşallah sizde de görünür 🙏🏻🌸
1145 Bus_ak18 benim beta değerlerim düşük biraz o yüzden korkuyorum bide güvenilir iyi bir doktor araştiyorum hâla
Gulbeyazk Bus_ak18 inşallah kalp atışını da duyarsın canım bit haftaya Rabbim gönlüne göre versin inşallah
fasulyemiz34 Mucizee80 aslında bana da son bi saat söylendi bende netten o sıra araştırdım bi kişinin yorumuna denk geldim ve öyle girdim onun başarılı olmuş benimde çok şükür öyle oldu hatta sana şöyle söyleyim o kadar sıkıştım ki dinlenme odasına girdiğimde direk sürgü verdiler sürgü yetmedi o kadar çok düşün sonra hem ağladım hem yaptım eşim şaşırdı sen bunu nasıl tutabilirsin diye sonrasında da progesteron kullandım 15 gün dedi ama 15. Gün sonucu öğrendim bıraktım kullanmayı
Songulkls27 Bus_ak18 gözün aydın canım Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde sonunu getirsin inşallah ☺️
Minikkuzu Bus_ak18 inşallah canım göremeyince endişelendim korktum açıkçası çok üzüldüm ama perşembe gününü bekliyorum inşallah görebilirim 🤲🏼
Mucizee80 fasulyemiz34 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben girdiğimde ordaki hemşire sordu sıkışık mısın dedi hayır dedim tamam diyip hazırlan dedi sıkışık olsaydım lavaboya git derdi kesin arkadaşıma da sıkışık olmayın demiş aynı hemşire bilmiyorum zaten aşılama oldugunda kanamam oldu çok canm yandı çığlık çığlıga oldu herkes ağrısız falan diyor çok kafam karışık bende mi problem var acaba normalde ağrıları çok hisseden biride değilim
Yagmurispir_ Ben 6+5 de gittiğimde keseyi de gördüm kalp atışları da duyuldu. Bu arada cok sevindim Allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inşallah
Bus_ak18 Yagmurispir_ evet kimisi erken görebiliyo döllenme süresi erken olunca ☺ 2 hafta sonra netleşsin öyle gel dedi bana cnm
fasulyemiz34 Mucizee80 amin inşallah darısı sana , nerede oldun canım, benimde özellikle olmam gerektiğini söyleyip bir saat kala iç dedi ama sonra ben abarttım biraz, aslında kısa Bi işlem kendini kastığın için de canın açımıştır muhtemelen