Uzm-Nurse Telatabih 2 gün önce erken gebelik yaptım ama 8 gün vardı adete ... bugün sabah yaptım 6 gün kala negatif
Aslihan2 sinber yaaa yaptin mı 😑 bende pazartesi tekrar yapmak istiyorum ama eşim cok stres yaptım diye izin vermiyo bence adet olana kadar umudumuz var demektir umudumu kaybetmek istemiyorum 😞
Tugceecikk sinber ilk yumurtlamana ğöre değer baya düşük canım ya ama senin yumurtlama olayı karışık oldu ya bu ay belki geç döllenme olabilir
Edafr Blossom ben 4 gün önce kan verdim negatifti canim kan verdiğim zaman adetime 6 gün vardı. Yumurtlama 18 subatti yoktur dimi olsa kanda cikardi
Gupssse Aslihan2 vücutta olabilen değer de olabilr eğer hamilelik yeni oluşmuyorsa. Zaten o gebelik testlerinde yanılma sebebimiz hep bundan( silik çizgi çıkıp hamile olmayanlar)
Aslihan2 Gupssse Evet olabilir ben hic o testlerden yapmıyorum direk.kan veriyorum en kesin sonuc o çünkü
Uzm-Nurse Blossom ya inşallah ... hiç bir sorun yok ama 3 ay oldu rabbim hepimizi burda güzel haberlerle buluştursun . Bi hemşire arkadaşım var gebe , adetten 6 gün önce kan verdi negatif ti 1 gün önce kan verdi 286 çıkmıştı :)
Tugceecikk Uzm-Nurse yaaaa işte yerleşince sağlıklıysa bi anda yükseliyor inş hamilesindir ne zaman çıkar sonucun
Blossom Uzm-Nurse Yumurtanın rahme yerleşme süresi herkeste farklı. O yüzden kimisi erken öğreniyor kimisi geç. Negatif çıksa da umudunu kaybetme. Adete kadar umudumuzu kaybetmiyoruz.