Uzm-Nurse Hastanede çalışıyorum hemşireyim hiç bir belirtim yok şuan ama kan vermek istiyorum :( sonucunu görmekten de korkuyorum ... bat 5 Mart
Telatabih Uzm-Nurse senin yerinde olsam hemen yaptırırdım hastanede artık takmadıkları için ben yaptıramıyorum
Tugceecikk Uzm-Nurse orda olmak daha sabırsız canım ya :) bugün gerçekten göğsüm ve kasığım ağrıyo çok ümitleniyorum böyle olunca senin varmı belirtin daha var günümüz gerçi
Tugceecikk Telatabih ay bende 11. Gün yaparımdiyodum ama çatlamadan saymak lazım canım öyle mi yaptın
Uzm-Nurse Tugceecikk göğüs uçlarım dokununca açıyor ama ne yazık ki başka belirtim yok . Zaten nöbetli çalıştığım için 3 günde bir birliktelik sağlayabiliyoruz :( vs
Tugceecikk NurEto marayın yaptıklarını okudunmu maşallah kuzum çok uğraşmış en sonunda rabbim nasip etti sende dene istersen adet olursan inş olmayızda olursak dene bence ben yakı olayını yapablirm belki buhar banyosunuda zaten tek tüpüm var iyi gelir belki
Marayy Tugceecikk kuzummmmm bak neler yaptım olmadı yapabiliyorsanız benim yaptıklarım tek tek yazıyor bir ay deneyin birsey kaybetmezsiniz bence ben her ay yeni birsey yaptım 👍 geçen ay aşılama olmayınca hırs yaptım 2 ay denicem kendi imkanlarını olmazsa tüp dedim
Aslihan2 sinber yaaa yaptin mı 😑 bende pazartesi tekrar yapmak istiyorum ama eşim cok stres yaptım diye izin vermiyo bence adet olana kadar umudumuz var demektir umudumu kaybetmek istemiyorum 😞
Tugceecikk sinber ilk yumurtlamana ğöre değer baya düşük canım ya ama senin yumurtlama olayı karışık oldu ya bu ay belki geç döllenme olabilir