Tugceecikk Uzm-Nurse inş olurda işte meraktan duramıyoruz :/ olmasada aklından azda olsa çıkarmş olursun blmyrm ki benimde pazar 10. Günüm haftaya bende başlarım meraktan çatlamaya
Blossom Uzm-Nurse Yumurtanın rahme yerleşme süresi herkeste farklı. O yüzden kimisi erken öğreniyor kimisi geç. Negatif çıksa da umudunu kaybetme. Adete kadar umudumuzu kaybetmiyoruz.
Ladyssss Ben sabah yapacağım bir sürü belirti yaşadım bu ay ama o kadar çok negatif gördüm ki belirtilerime rağmen hiç ümidim kalmadı ama allah büyük.
Tgbanne Ladyssss ayyy aynı ben , psikolojik diyolar , artık kimse inanmıyo bna , ara ara kasıgımda batma var , simdide akıntım var , NEGATİF
Marayy Tugceecikk kuzummmmm bak neler yaptım olmadı yapabiliyorsanız benim yaptıklarım tek tek yazıyor bir ay deneyin birsey kaybetmezsiniz bence ben her ay yeni birsey yaptım 👍 geçen ay aşılama olmayınca hırs yaptım 2 ay denicem kendi imkanlarını olmazsa tüp dedim
Tugceecikk Marayy evet canım benim deniycem inş olur bizimde eşim üç buck ay önce varikosel ameliyatı oldu ona kür yapıyoruz ve faydasınıda gördük. senin içinde dua edyorum bebeğin sağlıklı olsun hemen değerlern yükslsn keseyide gör inş 🤲🏻💗
Tugceecikk Tgbanne bazı aylar bende çok yoğun yaşıyorum canım hatta eşim üç ay önce varikoselden ameliyat oldu o ay denemedik birlikte olmadık yani öyle yoğun göğüs ağrım kasık ağrım var ateşm yüksk uyumak istyrm sürekli yatıyorum tam hamile gibiydim yani pskolojik desen değil çünkü beklemiyorum denememişim işim çok aklımda bile yoktu ben hormonlardan diye düşünüyorum bazı aylar daha doğurgan oluyrz belkide tutmasa bile 😒