Ozlemzeynep Tugceecikk valla ben yumurtladığım günü bilmediğim için 😂 hep düzenli olurdum sonra üç beş ay düzensiz oldu hep sonra bi kaç Aydır düzenli geçen ay 2 gün erken oldum hatta 🙊
Tugceecikk NurEto sen bilirsin canım üzülcem dersen yapma tabi merak ediyorum dersen yap yinede yarın sabahı bekle bakalım fikrin değişir
Tugceecikk Telatabih 10 gün yerleşme süresi olduğu için tahmini 11. Günden sonra çıkma şansı var tabi geç yerleşeblr erken yerleşir hemen idrara geçmez filan bunlarda var hemen üzülmemek gerekiyor
Telatabih Tugceecikk çok korkuyorum ya 2 yıl sonra gebe kalabildim iki defada kimyasal oldu inşallah bu sefer sağlıklı tutar 😞 teşekkür ederim canım deneyeceğim bakayım yarın sabah
Tugceecikk Telatabih oyy canım burda herkesin yüreğinde yara var başından geçen kötü şeyler var seni çok iyi anlıyoruz inş sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun tez zamanda güzel haberler verelim
Tugceecikk NurEto ilk idrarınla yapsaydın keşke yeniyse sulanınca idrar çıkmayabilir bekle senin adet günüde çıkabilir hiç belli olmaz kuzum
Tugceecikk NurEto marayın yaptıklarını okudunmu maşallah kuzum çok uğraşmış en sonunda rabbim nasip etti sende dene istersen adet olursan inş olmayızda olursak dene bence ben yakı olayını yapablirm belki buhar banyosunuda zaten tek tüpüm var iyi gelir belki