scl Eslim1906 en azından akıntı az da olsa içimi rahatlatıyo inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz canım 💗
Eslim1906 scl insAllah ama bende hep akinti oluyordu gebelikten oncede yani akinti benm icin normal.bisey oldu
scl Eslim1906 anladım canım benimki hamile kaldığımda oluşan bazen sulu bazen beyaz kıvamlı akıntı. Hamile olduğumuda öyle anlamıştım.
Ceydazgl FundaBal çol şanslısınız maşallah,benim ilk gebeliğim bulantı kusma ne zormuş yaşamaktan soğuyor insan🙈
Dilekiscn Benim hiç olmadı diyebilirim ara ara hafif bulantılarım vardı inşallah biseyi yoktur moralini yüksek tut 🤗
Ecrininannesi06 Eslim1906 10.hafta bitmek üzere hiç midem bulanmadı 2 gebeliğim bence sevinmelisiniz çünkü mide bulantısından komada yatanları biliyorum bu sizin şansınız
Eslim1906 Ecrininannesi06 hakisinz cok sukur istahsizlik basladi ac olmama ragmen hic birsey yiyemiyorum cok kotu bisey bu
DidemDuman Eslim1906 canım ya ben kilolu olduğum için pekte takmıyorum depolardan yesin tontiş diyorum şu an folik asit ve balık yağı kullanıyorum zannedersem bunlardan kaynaklı geçicidir
gizemmm Eslim1906 ben 30+5 im ama hamileliğimi bulantı kusma olmadan yaşadım bugüne kadr. Hiç bir problem yok Allah’a şükür bence bünye ve şans meselesi . Hatta bebeğin gelişimi bir hafta önce herşey yolunda 😊
grkmaydnymn scl erkek canım bebişimiz kasıkta sızlamalar bu ara iyice arttı adım atarken falan can yakıcı oluyo