Yazgulk FundaBal aynen benmde ne mide bulantisi ne aserme hic bisi yok ayni eski aliskabliklarim devam ediyor ama ara ara kahverengi lekelenmelerim oliyor korkutuyo beni 😞
MrTGcE Eslim1906 18.haftamdayım ne bulantı ne kusma ne tiksinme hiç biri olmadı bende bi zamana kadar normal sanki hamile degilmişim gibi gayet iyi geçiyo hamileligim inşALLAH'da o ay boyunca böyle gider 💞
grkmaydnymn 33+5 teyiz az kaldı kısmetse bende hamileliğin en başından beri hiç bulantı yaşamadım son zamanlarda yanma oluyo arada oda normalmiş zaten artık bebek büyüdüğü için baskı yapıyomuş mideye
grkmaydnymn scl erkek canım bebişimiz kasıkta sızlamalar bu ara iyice arttı adım atarken falan can yakıcı oluyo
Yenianne17 Eslim1906 bende senin gibiyim hiç bir belirti olmadan sanki hamile değilmişim gibi bazı gebelikler bu şekilde olabiliyormuş
DidemDuman Bende 9 +1 oldum 12den sonra😁 çok hafif arada oluyor bulantı onun dışında 7+3 te kanama olmuştu çok şükür iğne ilaç fayda etti ama korkuttu bizi her gebelik aynı olmuyor kızımda hiç ne bulantı ne kanama yaşamamıştım bu ikinci olacak nasipse
ysule Benim de hiç olmadı mide bulantım ama uyku halim çoktu ve halsizlik oluyordu. Şu an onlar da pek yok. Bazen bazı şeyler kötü kokuyor. 9+3 teyiz. İnş bundan sonra da olmaz.
scl 9 haftalık olan hanımlar kasık ağrılarınız var mı? Benim kasık ağrılarım gitti yok 2 gündür normal mi sizce?