mlssrn Ben 21.haftadayım en başından beri hiçbir belirtim olmadı ne mide bulantısı ne bişeyden tiksinme ne göğüs sızısı 😬 gayet normal geçiyor Allaha şükür bi sıkıntımız da yok 🙂
Refiagulen Eslim1906 bende başından beri hiç bişey yok hatta geçenlerde tereddüt ettim acaba bişey mi var diye genetik de olabiliyormuş benim ailemde herkesin hamileliği çok rahat olur mesela ben de öyleyim gittim doktora baktı bebeğim gayet iyiydi
Esra1104 scl bende 6+3 oldum bugun ve randavumuz vardi fakat duyulmadi, persmebe yine gitceh insallah duyulur 🤲
scl Esra1104 inşallah canım biz 5+2 haftalıkken keseyi görmüştük doktor 1 hafta sonra randevu verdi belki duyarız diye ama duymazsak telaş yapma 7 haftalıktan sonra duyulabiliyor demişti. Sende içini ferah tut inşallah duyarsın bi sonraki randevuda 😌💗
Esra1104 scl aminn insallah rabbim gönlümüze göre versin insallah ve o minik kalpleri duymayi nasip etsin insallah 🤲
Sule24 Kizlar benimde hic bir sikayetim yok. Sadece inanilmaz bir uykum var. Hep uyumak istiyorum. Hep uykusuzum. Sizce normal mi ?
barslnftmnr Sule24 bende ayniyim 9+5'im, 5. Haftada bi kanamam olmustu o yüzden de hala yatıyorum ama hic belirtim yok, kimileri şanslısın diyor ben hep bi korku halindeyim ama Rabbime sığınıyorum her sey yolundadır insallah :)
Sule24 barslnftmnr insallah canim seninde allah yardimcin olsun. Insallah yavrularimizi kucagimiza hayirlisiyla alicaz 🤱😘🥰