ilayecemom bizim burda arkadaş dogum yaptı kimlikte bebegin babasının memleketi yazıyor öyle yazdirdi
Bebeğin doğduğu yerini kimlikte farklı bir yer yazdirabiliyor muyuz?
mhtp2802 hangi yılda canım? 2015 öncesi mi
[silindi]
İnşallah belki düzeltmiştir kendini buranın yerlileri iyi tanıyordur dedi eşim vazgeçtik bizde.Herşeyin hayırlısı
ilayecemom malesef nerde doğduysa o yazılıyor
Sermina yeni kimliklerde zaten yazmıyor ama ben sistemde dahi yazmasını istemiyorum bursa yazmasını istiyorum bende gidicem galiba
mertinannesii nerde doğum yaptıysan orası canım ilçe semt bile olsa orası yazılıyor malesef
Gulbiye35 nüfusa kayitli oldugu yer mi dogun yeri mi canim?
[silindi] hayırlısı aynen 🥰 siz hangi doktora gidiyorsunuz
NurseB teşekkür ederim benimki nu umuttu tahmin ediyordum 🙈
[silindi]
@ilayecemom benim durumum yeni gebelik araştırma içerisindeyim on gündür 🙏
[silindi] neval yamanda var memorial da muayene ücreti biraz fazla ama onuda çok tavsiye ediyorlar 😇
[silindi]
@ilayecemom o almıyormuş doğuma eşleri o yüzden istemedim
58_edaygmr_58 gerçekten mi? Bursa’nın o temiz havasını içine çek gez toz. Burası kadar geri kalmış bi yer görmedim maalesef..
ilayecemom ewet 2015 öncesi ama hiç merak etme bütün katakuli işler doğuda dönüyo İstanbul’da Ankara’da olmazda Diyarbakır’da Urfa’da kına gibi un olur 😂😂eşin nüfusa yazan memura bursa yaz diyince yazar içini ferah tut 😂
Gulcangzl16 ewt çok gelişmiş bir yer değil gelişime ihtiyacı var ama doğup büyüdüğüm yer orası insan özlüyor 6 aydır gidemiyorum 😐🥰
58_edaygmr_58 Bursa’nın neresindensin canım
Gulcangzl16 ben bursada değilim Yenice deyim
Gulcangzl16 sen sivasın neresindesin
ilayecemom mesela cocugun babası nüfusa hangi ile kayıtlıysa öyle örneğin benim eşim adıyamanlı ben musta dogum yapacam kimlikte adıyaman yazacak
ilayecemom artık yenı kımlıklerede doğum yeri yaZmıyor