Maviss35 ilayecemom 😂😂 diyarbakir doğumlu olsun ne olucak ki bende izmirden geldim buraya gelin burd dogum yaptim bura yazıyor
[silindi] @5555 randevu almıştım yarın için kendisine.Dahiliye doktorum tavsiye etti teşekkür ederim denk gelmemiz iyi oldu görüşünüzle👍
Pambuk71 ilayecemom bende Diyarbakır silvandayım uzman eşim batman. Medicalparkda yapcam batman olarak gecicek ama yeni kimlikde yazmıyor sonucda yazsada yapcak bişey yok 😕
ilayecemom NihalBurak bende bu şekilde yapayım dedim ama hiç bir şekilde yanından ayrilmami istemiyor anlamadım ki 🤷♀️😂 kısmet artık 😇
NihalBurak ilayecemom 😊😊 canım yıllık izni de yok mu eşinin. Hem yıllık iznini hem babalık iznini birleştirsin en azından doğumda yanında olur. Biz öyle yapacağız
Maviss35 ilayecemom valla aslında benimde olmama az kaldi sanki korkuyorum bazen sivem falan kaycak diye 😁
iremanne ilayecemom Yeni çipli kimliklerde doğum yeri yazmıyor . Sadece nüfusta görünür nerede doğduğu
Missipi Begonia Hastaneyle mi ilgili derken; hastanenin bulundugu ilçe mi yazılıyor anlamında sordum. Benim ikamet ettigim ilçe ile doğum yapacağım hastanenin oldugu ilçe farklı o yüzden
[silindi] @5555 nafi beye gittik sabah eşimle gerçekten iyi biri çık yatıştırıcı konuştu aydınlattı gereksiz tahlil istemicem dedi bir tüp kan aldırdı sadece.Eşimlede konuştular eşimde çok beğendi teşekkür ederim sizede memnun kaldık
kitapkurdu ilayecemom biz de Bursalınız be elazığda oturuyoruz. Ben de çok istedim ama doğum belgesinde ne yazıyorsa malesef o oluyor 🙄
hohomoromu ilayecemom yok canım mümkünatı yok tarihi bile farklı yazdıramıyorsn artık doğum raporuyla kimlik cıkartıysn ordakı bılgıkerı gırıyorlar size sadce isim sorarlar