Sndz95 pamuk32 ayyy cok guzel bir duygudur, allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 🥰❤🤲 adet gunum gecsin gidip kan tahlili yaptircam hemen, insallah yukselmistir
Violetta Bus_ak18 kız bu da bende oluyor ya. Yemek yedik masayı toplamak için ani kalktım iki yandan bir ağrı saplandı ama 5 snyelik bişi iki büklüm etti 😁
Bus_ak18 Violetta valla bende ilk defa bugun yaşadım çok fenaydı doğrulamadım hemen uzandım. Hapşurunca falanda çok oluyo
Bus_ak18 mlsmrtgll seninle sat aynıydı keseyi görmüşsün çok sevindim canım darısı yarın bana inşallah
mlsmrtgll Bus_ak18 amin canım inşallah yarın güzel haberler alırsın çok değişik bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🌸
Sndz95 Bus_ak18 insallah kuzum, bir sene once dusuk yapmistim, daha dogrusu kese bostu, insallah bir daha boyle birsey yasamam, insan kprkuyor belkide bu yuzden bu kadar sorular ama icim cok rahatladi sukurler olsun
Bus_ak18 Sndz95 bende 1.5 sene önce düşük yaptım 8 haftalıkken. Şimdi hamileym 5+6 oldu yarın kese için gitcem aynı panik bendede var aslında ama Rabbim inşallah nasip edecek bu sefer bize💜
MinikyavrumuzFS Sndz95 benimde 5 gün kala 75 ti şuanda çok şükür 32+5 haftalığız vücut ısım baya yükselmişti belirti olarakta Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin 🙏🙏🙏
Sndz95 MinikyavrumuzFS amin canim insallah saglikla ilerler, cok tesekkurler allah saglikli dogumlar nasip etsin 🤲🥰
Sndz95 Bus_ak18 ay insallah canim, kese ve kalp atisini duysam dunyalar benim olur, benimde 8 haftalik gozukuyordu ama kese bos olunca ilac verdiler dusurmak icin, ne kotuydu hic hatirlamak istemiyorum 😐 allah saglikli hamilelik nasip etsin bizlere insallah
sinber Sndz95 düşük değil bence canım bnm 4 gün kala 79 du döllenme günüyle alakalı bir durum bu 13. Gün döllenen 84 ise 14. Gün döllenen 79 gibi düşün ili günde ikiye katlıyor ya
Kbraosmn Sndz95 canm Ben de 1 hafta önce yaptırmıştım 37 çıkmıştı şimdi 34. Haftadaym. Adet gününü beklemek tabiki en doğrusu fakat banada doktor öyle söylediği için yaptırmıştım.2 gün sonra tekrarla.büyük ihtimal gebesin gözünaydın🥰
Sndz95 Kbraosmn cok tesekkurler canim insallah saglikli gebelik yasarim bu sefer, kan tahlili yapicam sali gunu insallah artmistir
Ecmelbeyza Sndz95 canım iyi yapmışsın kan vermekle ne güzel öğrenmişsin e erken öğrenen kaç şanslı insan var sanki bu bi nimet 😊🙄üzücü falan değil 😘
Sndz95 Ecmelbeyza tesekkur ederim canim 🥰 evet cok cok dikkat ediyorum herseye mesela ogrenmeseydim ben cok hiperaktifim, hic oturmazdim zarari cok olurdu
UrasEgeninannesi Sndz95 gayet normal bir değer sakın kuruntu yapma ve keyfini çıkar. Tebrikler. Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah 😊
SusamTanesi61 Sndz95 adetine 5 gün kala 5.19 çıktı. Şu an 27+2 yiz. Sizin yüksek çıkmış, kat kat yükselir inşallah.
Mebos Sndz95 herkeste farklılık gösteriyor canım daha çok yenidir geç döllenme olmuştur ondan düşük çıkmıştır benim 3 gün geçti sonucum 540 çıkmıştı mesela içini ferah tut 2ngünde bir artış olusa 2 katı hiç bir şey olmaz
Bus_ak18 Sndz95 bende kese göründü sonra vajinal muayeneyle bebek göründü. İlerledi ve kanamam başladı acilde baktırdım doktor sıkıntı yok dedi ve karındanda görmüstü bebeğimi. İğne fln yapıldı doktor ilaç yazdı ama eczanedeki salak kız yanls ilaç vermis ve kanamam iyice arttı evde düşük yaptım çok kötüydü. Umarım birdaha böyle şeyler yaşamayız canım 🤲😭