Sndz95 Ecmelbeyza tesekkur ederim canim 🥰 evet cok cok dikkat ediyorum herseye mesela ogrenmeseydim ben cok hiperaktifim, hic oturmazdim zarari cok olurdu
Bus_ak18 Sndz95 bende kese göründü sonra vajinal muayeneyle bebek göründü. İlerledi ve kanamam başladı acilde baktırdım doktor sıkıntı yok dedi ve karındanda görmüstü bebeğimi. İğne fln yapıldı doktor ilaç yazdı ama eczanedeki salak kız yanls ilaç vermis ve kanamam iyice arttı evde düşük yaptım çok kötüydü. Umarım birdaha böyle şeyler yaşamayız canım 🤲😭
Sndz95 Bus_ak18 insallah birdaha yasamayiz kuzum ya o yanlis ilactan mi oldu acaba ay artik eczanedekilere de guven olmuyor desene cok korkunc bi olay allah bir daha yasatmasin 😐❤
Tgbanne Sndz95 canım 84 ,160,320,640,1020 . Tamam canım çözdüm 4 haftalıksın . Beta hcg haftaya 1000 gectiğinde keseyi görürsün , 6000 lerde de bebeği görürsğn kalo atışı filan
Bus_ak18 Tgbanne yeni evliydim ve ilk bebeğimdi. Geç döllenme olduğu için karından görülmedi doktor vajinalı uygun gördü çünkü artık görülmesi lazımdı kabul ettim. Ama muayeneden çok sonra oldu kanamam
Bus_ak18 Violetta vallahi herseyi yapablrdim aslında. Eşim sağlık bakanlığına sikayette bulundu ve hemen cezai işlem uygulandı 10 15 bin tl para cezası vs. O kızı işten çıkarmıslar. Ve eşim gittiğinde hala kendilerini savunuyolardı. Biz yanlıs ilaç vermedik sizde ne yazıyosa onu verdik die. Ortadan reçeteyi sistemdeki bilgileri silmişler. Tabi sağlık bakanlıgı devreye girince itiraf ettiler özür dilediler kızı arattırmışlar eşime yalvardı kız işimden etmeyn lütfen çolugum çocugum var düşük herkesn başına geleblr yine hamile kalır vs özrü kabahatinden büyük. Çocuklarmn hatrına dedi. Eşim bana sordu ne diyosun dedi bnde Allahından bulsun dedim şikayeti geri çektik kız işe geri döndü mü bilmiyorum ama para cezası uygulandı sanıyorum. Doktor ondan olmamıstr belki dedi ama 1000lik ağrı kesici vermiş nasıl ondan olmaz dedim bide doktora sinirlendm. Ne günler geçirdim ve 1.5 sene gebe kalamadım o olaydan sonra
Bus_ak18 Sndz95 canım reçetenin resmni mutlaka çek bana ders oldu ve aldığın ilaçla reçeteyi mutlaka kontrol et. Ben kanamanın şokuyla ne içtiğimin bile farkında değildm. 1000lik ağrı kesici vermiş yanlışlıkla düşük önleyici vs yapıldı ama o ilacı içtiğim için belkide tutunamadı miniğim😭
Nuriay Sndz95 nasil ya ne kötu bir yer yani birinin dogumu baslasa randevu al 6 7 hafta sonrami doğur icindemi tut bebegi diyorlar ne korkunç bir yermiş ya Allah sabir versin yarin senin bir agrin bir akintin olursa Allah korusun ona ani mhdahile lazim ne yani 7 8 hafta sonrami bakilicak ölelim o zaman yaa
Sndz95 Nuriay yok kuzum sukur ki o durumlarda sen acile gidiyorsun ama bekletiyorlar 😐 ama mesela hamileyim ben bebegime bakilmasini istiyorum dersem adet oldugunuz son regl tarihini alirlar daha cok yeniyse pek fazla bakmazlar, ben bel agrimdan gittim cok agrim var evde test yaptim pozitifti dedim normal ekografi yapti gozukmedigi icin de hic ilgilenmedi,
Nuriay Sndz95 işte gavur insanlar oyle musluman degiller ya sonrada neden irkcilik var diyoruz ben azerbaycanliyim ve kucuj bir parmagim bile agrisa doktora gidince bakarlar her seyi yaparlar ama gavurlar iste ne diyeyim ya
Sndz95 Nuriay malesef burda oyle bi yerin kirilsa yine iki uc saat bekletiyorlar, bana da ilk gebeligimde ilerleme yok kese bos size ilac verecegiz dusurmek icin oyle rahat soylediler ki hic beni dusunmediler cok degisikler valla aglayarak cikmistim odadan cok iyi hatirliyorum