Sndz95 Tgbanne evet ve cok siddetli bel agrim oldu uyuyamadim bile, o da iki gun surdu bide cok siskinlik var yemek yedigim de karnim cok sisiyo gazdan sanirim ama normalmis
Papatyam2017 Sndz95 Sndz95 benimde 4 gün kala 75 çıkmıştı gayet iyi daha adet olmadan 18 haftalık olduk
Sndz95 Papatyam2017 ay canim alah sagliklk dogum nasip etsin, bebegini saglikli dogurursun insallah, cok tesekkurler yorumun icin
Sndz95 Aysegulum27_ bilmiyorum canim ama igne falan vurulmadim bide ben fransadayim gidipte saglik ocagina gosteremiyorum burda o da yok hersey randevu ile
Bus_ak18 Sndz95 yok kuzum dedim ya sana zaten değerin iyi adet gününe kadar baya yükselir. Adet gününde düşük çıkması daha sıkıntı zaten ve 2 ye katlamazsa dış gebelikten süpheleniyo. İhmal etme tekrar kan vermeyi tekrarla 🤗
Sndz95 Bus_ak18 tamam kuzum bende oyle yapicam insallah sali veya carsamba, adet gunum gecsin kan verip degerlerime bakicam bide ben fransadayim ya burda o kadar ilgilenmiyorlar saglik ocagi falan da yok, mesela kontrol icin randevu alip beklemen gerekiyo bi 6 hafta falan
Sndz95 mlsmrtgll gercekten mi simdi kac haftaliksiniz allah kucaginiza almayi da nasip etsin insallah
Violetta Sndz95 benim de kasıklarımda ağrı oluyor bir sağda oluyor bir solda. Belim ağrıyor aynı regl olcakmışım gibi. Aşırı duygusalım birde ama hamileysem bile en fazla 20 günlüktür 😁 sanırım psikolojik olarak böyle hissediyorum ya bu kadar erken bu belirtiler oluyor mu
mlsmrtgll Sndz95 5+6 oldum 🌸 amin hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sayılara çok takılmayın yeter ki düzenli olarak iki katı artsın
Papatyam2017 Sndz95 ilk kızımda da erken öğrendim.bunda da erken öğrendim kızım olcak demistim nitekim de öyle oldu :)
Bus_ak18 Sndz95 evet yurt dışındaki çoğu kişi bu zorluğu yaşıyomuş buradan okuyoruz. İnşallah sağlıkla artar canım kendine dikkat et günlük Fatiha oku ve hz meryeme bağışla karnını sıvazla. Umarım şifa olur. Bi kitapta okudum ve ben öyle yapıyorum.
Nuriay Sndz95 nasil ya ne kötu bir yer yani birinin dogumu baslasa randevu al 6 7 hafta sonrami doğur icindemi tut bebegi diyorlar ne korkunç bir yermiş ya Allah sabir versin yarin senin bir agrin bir akintin olursa Allah korusun ona ani mhdahile lazim ne yani 7 8 hafta sonrami bakilicak ölelim o zaman yaa
PelinCemre Sndz95 değerin iyi canım sıkıntı yapma. Ben 8 gün geçti 27.33 ile öğrendim. Daha doktora gitmedim ama geç döllenme olabilir benim. Kan vererek takibini yapıyorum. Folik asit içiyorsun değil mi?
Sndz95 PelinCemre evet canim iciyorum, yani daha yeni basladim ama iciyorum, tesekkur ederim paulastigin icin, insallah saglikli gebelik yasariz ❤🤲
Sndz95 Bus_ak18 insallah canim, okurum cok tesekkurler, cok dikkat ediyorum otururken kalkarken, hep dikkat ediyorum, insallah guzel sonuclar goruruz, burda bi acilde bakiyorlar, acile de gidersem reglimin gecmesini beklemem lazim ki muayene etsinler
Sndz95 Violetta olabilkr canim, bende cok kotu bel agrisi yasadim ve 5 gun vardi daha reglime, iki gun surdu, simdi hep sag sol batmalar, yemek yedigimde gobegimin sismesi, gaz dan sanirim hep
Bus_ak18 Sndz95 ilk zamanlar çok önmli zaten ani hareket edince bıçap saplanır gibi ağrı oluyor. Adet gününde yada ertesi git inşallah güzel sonuçlar alırsın
pamuk32 Sndz95 ya benimki adet günü 97 ydi :) çok.cok normal değeriniz hatta iyi bile. Ben hemde tek yumurta ikizlerime hamileyim :)
Sndz95 pamuk32 ayyy cok guzel bir duygudur, allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 🥰❤🤲 adet gunum gecsin gidip kan tahlili yaptircam hemen, insallah yukselmistir
Bus_ak18 mlsmrtgll seninle sat aynıydı keseyi görmüşsün çok sevindim canım darısı yarın bana inşallah
Violetta Bus_ak18 kız bu da bende oluyor ya. Yemek yedik masayı toplamak için ani kalktım iki yandan bir ağrı saplandı ama 5 snyelik bişi iki büklüm etti 😁
Sndz95 Bus_ak18 insallah kuzum, bir sene once dusuk yapmistim, daha dogrusu kese bostu, insallah bir daha boyle birsey yasamam, insan kprkuyor belkide bu yuzden bu kadar sorular ama icim cok rahatladi sukurler olsun