Sndz95 Kizlar, ben regle 5 gun kala beta hcg 84 cikti, cokmu dusuk bi deger, sizin ne zaman ve kac cikmisti betahcg? Icim hic rahat degil belki siz rahatlatirsiniz 🤲😕
Bus_ak18 Sndz95 bu kadar erken kan verip kendinize sıkıntı yapmanız üzücü gerçekten. Adet günü yada ertesi yapsan kendini sıkıntıya sokmazdın canım. Sonuç normal ama 2 günde 2ye katlanması lazım
Tgbanne Sndz95 3 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 10-50 mlU/ml 4 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 5-426 mlU/ml 5 haftalık gebelikte Beta HCG değeri 18-7340 mlU/ml 6 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 1080-56500 mlU/ml 7/8 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 7650-229 000 mlU/ml 9/12 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 25700-288 000 mlU/ml 13/16 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 13 300-254 000 mlU/ml 17/24 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 4060-165 400 mlU/ml 25/40 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 3640-117 000 mlU/ml için rahatlamıştır 🙏🏻🥰🤰🏼
Edayigman Benim 5 gün geçtikten sonra 60 çıkmıştı seninki normal tabi ama önemli olan 2 günde bir en az 2 katına çıkması gerekiyor değerin
Sndz95 Bus_ak18 erken kan verince kendime sikinti mi yapmis oluyorum? Tam tersi bence en azindan daha fazla dikkat ediyorum kendime,sadece degerim normal mi anormal mi onu merak ettim 🤷♀ bunda ne var ki
Sndz95 Ladyssss belirtilerim oldu evet gogus sisligi, bel agrisi bas donmeleri bunlarin hepsi adete 5 gun kala basladi
Bus_ak18 Sndz95 canım düşük değerle öğrendiğin için panik yapıyosn. Çünkü ben 300le öğrendiğim halde doktor çok erken dedi. Birsey demedim seni düşündüğüm için fikrimi söyledim. Umarım sağlıkla ilerler✋🏻
Ecmelbeyza Sndz95 canım iyi yapmışsın kan vermekle ne güzel öğrenmişsin e erken öğrenen kaç şanslı insan var sanki bu bi nimet 😊🙄üzücü falan değil 😘
Sndz95 papatyaa1 gercekten mi? Aa peki suan kac haftaliksiniz 😊 allah kucaginiza almayi da nasip etsin insallah
Sndz95 Bus_ak18 Canim ama bi arkadasimiz 8 le ogrenmis o daha dusuk degil mi? Bide adet gunu ogrenmis, benim adete 5 gun varken oyle ogrendim, normal olamaz mi onu soyluyorum, hani erken ya
Sndz95 Tgbanne cok tesekkur ederim canim amaa gelde anla bunu 😅 hic anlayamiyorum benimde boyle yaziyordu sonucta ama bi turlu o 84u nasil anlicami cozemedim
kibariye41 Sndz95 bende adete 8 gün kala yapmıştım değerim 30 u doktor bu kadar erken göstermesi şaşırtıcı demişti bekle istersen dedi bekledik ve şuan 21 haftalık 🤰🥰 hayırlı olsun canım ☺️
Sndz95 kibariye41 ay cok sagol canim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, insallah guzel haberler alirim
Sndz95 Tgbanne evet ve cok siddetli bel agrim oldu uyuyamadim bile, o da iki gun surdu bide cok siskinlik var yemek yedigim de karnim cok sisiyo gazdan sanirim ama normalmis
Bus_ak18 Sndz95 yok kuzum dedim ya sana zaten değerin iyi adet gününe kadar baya yükselir. Adet gününde düşük çıkması daha sıkıntı zaten ve 2 ye katlamazsa dış gebelikten süpheleniyo. İhmal etme tekrar kan vermeyi tekrarla 🤗
Aysegulum27_ Sndz95 sen erkenmi yumurtladın ? Adete beş gün kala bu kadar değer çıkmaz normalde.yada çatlatma iğnesi vurunduysan iğnenin etkisi olabilir
Sndz95 Aysegulum27_ bilmiyorum canim ama igne falan vurulmadim bide ben fransadayim gidipte saglik ocagina gosteremiyorum burda o da yok hersey randevu ile
Sndz95 mlsmrtgll gercekten mi simdi kac haftaliksiniz allah kucaginiza almayi da nasip etsin insallah