GizPek Bebektas1 onu da içmiyorum çoğu kez normalde migrenim var apranax dışında ilaç içmezdim diğerleri geçirmezdi şimdi onu da içemiyorum atak gelince kafamı kesesim geliyor 😒
Bebektas1 Nse biraz bebişi tanımak lazım sanırım ben tatlı yiyince hareket etmiyo, portakal falan yeyince baya canlı gibi genelde tatlı ye hareket eder derler ama bilemiyorum
Nse Bebektas1 aynen cnm benimde öle çikolata yiyorum hiç bişey yok meyve flan yedimmi başlıyor hareket etmeye
Bebektas1 Ecrinbzkrt bu haftalarda pek düzenli olmuyomuş burdaki hamilelerin yorumlarını arada okuyorum 30.haftadan sonra düzenli oluyo diyorlar
Ecrinbzkrt Bebektas1 yok cnm herkezın bır olmaz ama bende ılk baslarda tereddut ettım ama sureklı hareketı saglayınca onun olduğunu anladım çok sukur o haftadan beri cok duzenlı hareketlerımız suan 22haftalıgım dısardan bile izliyorum🥰🥰🤲🏻
Nse Bebektas1 vala cnm 15 haftalıkken gittim kız dedi ama hazırlık yapma dedi bir ay sonra bakalım dedi daha sonra 17 18 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girdim göstermiyor ama kıza benziyor dedi 😀😂 bir daha da gitmedim desem 😀 soranlara hep degismediyse kız diyorum 😀😀
Bebektas1 GizPek beşiğin içine koyuluyor konforlu oluyor diye aldım, babynest anne baba yanı diye geçiyo yani aramıza alırsak rahat olur bebiş öyle düşündüm
Aylnnazkls1809 Bebektas1 GizPek bencede öyle abla başka çocuğun olduğu zaman da giydirirsin dönüşümlü kullanmak için bence normal daha iyi gibi bende isimli çok istiyordum ama yine bebeğim olursa ona giydiremiceğim aklıma geldi
Bebektas1 Nse bende ayrıntılıya girene kadar pek emin olamadım ama doktorum kesin kız diyordu, ayrıntılıda cinsiyeti nedir dedim kız dedi ordada kesinleştirince bende ikna oldum😄 kızdır ama bence detaylıdada öyle dedilerse
GizPek Bebektas1 birkaç kişi de reflü yastığı kullanışlı oluyor dedi ikisi arasında karar vereceğim ben de
Beyzaharun Ee_i11 alacaklarımızın yarısından çoğu bitti bile 🙂 önümüzdeki haftada odasını sipariş edicez beğendik
Sukufe Bebektas1 iyi gibi pazaretsi kontrole gidecem küçüktü bebeğim inş büyümüştür hareketlerini falan hissediyorum çok güzel onu hissetmek
Nesizade05 Nse benimde aynı öyle bu hafta hareketleri azaldı düzensiz oluyormuş bu haftalarda öyle diyorlar
Nse Nesizade05 benim ki gezmeci olacak galiba 😂 bı yere giderken gittiğimde başlıyor vurmaya eve geliyorum duruyor 😂😂
Bebektas1 Nesizade05 aynen canım biraz ilerleyen haftalarda tam anlarız heralde ama hareketleri çok güzel hamileliğin en güzel yanı bu bence ya
Bebektas1 Nse tühh yandık benimki babasına çekti desene evcil olacak ozaman😃😃 bende dışarı gidince uslu evde hareketli 😂😂 hahaha
Bebektas1 GizPek zümra olacak nasipse🙏🥰 sizinde ismi çok güzel bebişinizin ismiyle yaşasın inşallah 😍 aynen reflü olmaması için daha iyi