Bebektas1 GizPek zümra olacak nasipse🙏🥰 sizinde ismi çok güzel bebişinizin ismiyle yaşasın inşallah 😍 aynen reflü olmaması için daha iyi
Bebektas1 Nse tühh yandık benimki babasına çekti desene evcil olacak ozaman😃😃 bende dışarı gidince uslu evde hareketli 😂😂 hahaha
Bebektas1 Nesizade05 aynen canım biraz ilerleyen haftalarda tam anlarız heralde ama hareketleri çok güzel hamileliğin en güzel yanı bu bence ya
GizPek Sukufe doktorum 3 haftaya kadar ileri ya da geri bizi korkutmaz seni de Korkutmasın demişti bu kez uyumlu çıkar işalah
Ecrinbzkrt Bebektas1 yok cnm herkezın bır olmaz ama bende ılk baslarda tereddut ettım ama sureklı hareketı saglayınca onun olduğunu anladım çok sukur o haftadan beri cok duzenlı hareketlerımız suan 22haftalıgım dısardan bile izliyorum🥰🥰🤲🏻
Aylnnazkls1809 Bebektas1 GizPek bencede öyle abla başka çocuğun olduğu zaman da giydirirsin dönüşümlü kullanmak için bence normal daha iyi gibi bende isimli çok istiyordum ama yine bebeğim olursa ona giydiremiceğim aklıma geldi
Bebektas1 Aylnnazkls1809 öyle ama bende ismine özel şeyleri çok seviyorum, emzik bile düşündüm daha yaptırmadım da 2.kız olursa geri kalan herşeyini giyecek zaten, ona sadece aynı ismine özel hastane çıkışı falan alırım yine 😄
GizPek Aylnnazkls1809 çok aşırı pahalı bişey değil ya benim ikinci olsa ona da yaptırım hayatlarında giydikleri ilk şey de özel olsun 🥰