Eminekckgny Snglfndk 51 canım benim de henüz hiç bir şey hazır değil martin 15 inde hazırlıycam eksikleri de var
LeonGunes-89 Snglfndk Nisan sonu insallah🙏Benim de mobilyalar kaldı sadece geri kalan her şeyi tamamladım yikadim ütüledim bugün yarın cantamizi da hazırlarız 🥰🙈
Snglfndk LeonGunes-89 ay ne mutlu sana valalhiii bemimde mobilyalar geldi inşşş bende başlicam ama en zaamnaaannn 😝😝
Zuleyha85 @Zuleyhaaslan Zuleyhaaslan son 58 benimde eşyalar yıkanmadı ütülenmedi çanta hazırlanmadı bende endişe ediyorum ani bişey olsa ne olacak diye🙈nisan ikinci hafta gibi görünüyor doğum ama hiç bişey belli değil daha doğum şekli bile 😟
Snglfndk Vallaaahiii annelerimiz her şeyi hazır etmiş. Bizim de mobilyalar geldi eşyaların yıkanıp yerleşmesi kaldı. Ev temizliği kaldı birde üstüne halaaa çalışıyorum çalışabilir raporu aldım 😝
Lsbebisim Snglfndk Son 57 🐣Her seyi hazır bebeğimin kıyafetleri yıkandı ütülendi sadece yerleştirmek kaldı. Benım bi iki eksiğim var gögüs ucu krem depend gibi ufak tefek seyler. Marta bi girelim cikolatasını magnetlerini yaptırcam. Bi de ev temizliği o kadar 😍
Rabissss Ceylan35 son zamanlar zor oluyor karnımız büyüdükçe zorlanıyoruz bende yıkayıp ütüledim kıyafetlerını cok yoruldumm
Ceylan35 Rabissss yoruyodur elbet ama herkesin şartları ve bütçesi maalesef aynı değil kuzum yoksa bende bu zamana kadar beklemezdim gerçi aldım ufak tefek baya
Rabissss Ceylan35 yaaa tabikide bizde kendimizi sıkıştırmadan bir iki bişey alarak tamamladık bide oda falan da yapmadık henüz o yüzden bitti gibi yarın da yatak alacağız çok kıtafetde almadık zamanla alınır diye
Esra_cglr Snglfndk safak 48🤭daha hic birseyi hazir degil sadece besigi hazir kizimin insallah erkenden gelmez😂🤭
Ceylan35 Rabissss herşeyi bı ana sıkıştırmak banada mantıklı gelmiyor zamanla ihtiyac oldukca alınır dediğin gibi ben ona 2 aydır kumbara tuttum onu açıp alicam arabasını ve bı kaç parça eşyasını besigide babası alsın ona zahmet 😂
Rabissss Ceylan35 evet bizde 26. Haftamda başladık ben devamlı indirim takip ettim öyle öyle bitirdik🤭 park beşik alacağız bizde yarın e bebekte indirim var🙈 ne güzel yaa bu heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Ceylan35 Rabissss bende park beşik istiyorum eşimi ikna edebilirsem letgodan alicam onu tabiki çok tatlı telaslar maşallah zamanda çok hızlı akıyor 😍
Halimeege miine cok zor gidiyo valla ya cok agrim ogluyo sol bacagimda yel var topalliya topalliya yürüyorum mide yanmasi cabasi hamd olsun hayirlisiyla bi doğursaydık 😊