Ceylan35 Rabissss bende park beşik istiyorum eşimi ikna edebilirsem letgodan alicam onu tabiki çok tatlı telaslar maşallah zamanda çok hızlı akıyor 😍
Gizemciim Snglfndk bebek için herşey tamam. gecelik sabahlık ve hastane süslerini halledicem sadece 💕 sağlıklı gebelikler herkese 👋
Serap92 Son 39 🥰 27 şubatta ilk nst giricem hastane bavulumuzu bugun hazırlıcamm inş bir lohusa tacı terliği ve çikolatası alıcam begendiğim instgramda taç setleri var ama 160 -170 hep uygun şık yaptıran arkadaslarmız var mı 🥰
Halimeege miine cok zor gidiyo valla ya cok agrim ogluyo sol bacagimda yel var topalliya topalliya yürüyorum mide yanmasi cabasi hamd olsun hayirlisiyla bi doğursaydık 😊
miine Halimeege bnmde sırtim ve belim ağrıyor az iş yapayim ayakta kalayım hemen ağrımaya basliyor , mide yanmam bnmde var ne yapdiysam fayda etmiyor , başka.sıkıntım yok çok şükür ❣
Madameatalay Arzuderinn aynı rüyaları hende gördüm acaba psikolojik mi😁 korkusudan bizde hazırladık herşeyi şükür son 61
Bahar14 Son 67😇 bende aldim bi seyler ama henuz yikamadim 1-2 haftaya yikamayi dusunuyorum. Besiginide 2 haftaya falan alicam malum artik agirlasiyoruz🤦🏻♀️
kartanesi26 Son 65 hafta ici alışverişini yapacagiz kismet olursa toplu yapacagim cunku hic bsey almadim daha .. temizlik isinide mart ortasi düşünüyorum ben pek yapamam ama.annemler falan yardim edecekler sagolsunlar 🤗
Rabissss Ceylan35 yatağını da kraft alıcaz internette daha uygundu 188 tl hepsi burada ordan getirtelim dedik🤭