Yeliz_Erdem Nvn00 çok teşekkür ederim evet sanki gribim ve onu tedavi edeceklermiş gibi düşünmeye çalışıyorum
Yeliz_Erdem Minikkus098 benim göğsümün üst kısmına doğru baya büyük 4cm çok sert kaymayan sabit duran bir kitle vardı canım
Esenhafsaduru Yeliz_Erdem cok gecmis olsun bilmiyorum giriyo musunuz ama happymoma acaba ögrendgnzde antibiyotik kullandınjz mı bende de sertlik olustu ve doktor antibiyotk verdi kuculttu antibiyotk ama tam anlamı ile gecrmedi. Sizde kullandysanız kuculme oldu mu yoksa aynı mı kaldı
Yeliz_Erdem Tazeanne0134 henüz başlamadık daha cuma günü öğrendim hastalığımı. Evresi araştırılıyor o sonuçlanır sonuçlanmaz hemen başlayacaklar
Emk5341 Rabbim Şafi adıyla şifa versin. İnşallah tez zamanda bu sıkıntıların üstesinden gelirsiniz ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. 🌸
Hopmummir Yeliz_Erdem allah şifa versin inşallah iyi olursunuz bebeğinizi allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
AysennHE Yeliz_Erdem Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım Rabbim sana acil şifalar versin inşallah 🤲 tez zamanda önce sağlığına sonra da yavruma sağ salim kavusursun inşallah güzel mevlam sizi korusun dualarım sizinle🤲
Yeliz_Erdem Tazeanne0134 Doktorlar 16.haftayı geçtiği için zarar vermeyeceğini söylüyorlar. Elimizdeki çok örnek yok ama olanlarda sağlıklı çocuklar dünyaya getirdiler dedi
Mehricik Yeliz_Erdem allah yardimcin olsun bebeyine de sagligina da kavusursun insAllah biraz daha kala bilirse erken dogum yaptira bilirler hic olmazsa kuveys olsa bile bebeyinin de yasa a sansi olur sende tedavi gore bilirsin