Yeliz_Erdem Melisuzg evet en kolay atlatılan kanser lenfoma olduğunu bende duydum inşallah bende bebeğimle kolay atlatırım
Yeliz_Erdem Prenses001 evet ve cinsiyetin ne kadar önemsiz birşey olduğunu anladım. Rabbim sağlık versin
Kokulukahve Allah'ım acil şifalar versin benimde sol göğsümun üstünde serçe tirnagimiz büyüklükte sertlik var çok sert ama bende yağ bezesi sanıp ilgilenmiyordum acaba gözükmek mı gerekiyor
Yeliz_Erdem Kokulukahve bence kesinlikle gidin hiç ummadığınız bir yerden beklemediğiniz birşey çıkıyor ihmale hiç gelmiyor ben bunu anladım
Gul-08 Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin. Benim bir arkadaşım da bebeği 6 aylıkken öğrendi lenf kanseri olduğunu 9 aydır tedavi görüyordu atlattı çok şükür, darısı size olsun inşallah.
Nergiiscelik Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sana ve bebeğine inşallah kazanacaksınız bu savaşı ♥️♥️♥️
Nvn00 Çok üzüldüm rabbim şifanızı versin bu kadar hamilenin duası boşa çıkmaz kalpten inan hastalığı yeneceğine ve moralini yüksek tut nolur 🙏🙏 bebeğin ve sen sağ salim atlatacaksınız allahın izniyle ♥️
Yeliz_Erdem Nvn00 çok teşekkür ederim evet sanki gribim ve onu tedavi edeceklermiş gibi düşünmeye çalışıyorum
Ceren58 Yeliz_Erdem yaktın içimi.. Dualarım seninle. Bir arkadaşın da hamileyken böbreginde tümör çıktı. Hem de 7 aylık tı. Ve bir böbregi alındı. Kızı da doğdu. İkisi de sapasağlamlar. Allah yardımcın olsun korkma yeter..
Minikkus098 Yeliz_Erdem canım benimde böyle bi sıkıntım var aslında öncelikle Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bnm sol gögsümün iç kısmında kırmızılık ve ele gelen küçük bişey var şuan bnde şüphelendim olabilir mi seninki nasıl bişeydi
Yeliz_Erdem Minikkus098 benim göğsümün üst kısmına doğru baya büyük 4cm çok sert kaymayan sabit duran bir kitle vardı canım