Haticerkan Yeliz_Erdem 😔 çok zor bi duurm için parçalandı bütün hamileler gibi bende dua,ediyorum rabbim senide bebeğinde korusun ınsalalh çok geçmiş olsun çok yakın bi zamanda anne yarim teyzemi kaybettim kanserden Allahım kimseye bu hastalığı vermesin
Pilatescadisi Yeliz_Erdem canım çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunun farkındayım sana moral olması açısından anlatmak isterim 🙏🏾 Eşimin kuzeni 4 aylık gebe iken öğrendi meme kanseri olduğunu ve maalesef memesini aldılar Bebek sapasağlam doğdu o kadar ağrı kesici ilaç bebeğin maşallahı var 🧿🙏🏾 Kanseri de atlattı kuzenimiz bu arada.
E35zel Yeliz_Erdem rabbim seni de bebeginide korusun alalh in izniyle ikinizde sağ salim kalacaksınız
Esenhafsaduru Yeliz_Erdem cok gecmis olsun bilmiyorum giriyo musunuz ama happymoma acaba ögrendgnzde antibiyotik kullandınjz mı bende de sertlik olustu ve doktor antibiyotk verdi kuculttu antibiyotk ama tam anlamı ile gecrmedi. Sizde kullandysanız kuculme oldu mu yoksa aynı mı kaldı
Kelebekler Rabbim acil şifalar versin🤲🏻 bebeğinizle birlikte güzel sağlıklı zamanlarınız gelsin inşallah dualarımız sizinle
frauz Yüce rabbim size de bebeğinize de şifa versin. Bol bol dua edin iyiyi düşünün inşallah iyi olacak
TurkanAri Acil sifalar diliyorum tum kalbimle.Gecmis olsun kuzum kotu seyler dusunme moralini yuksek tut.Allahin izniyle bebeginde sende atlaticaksin.
Lylts Yeliz_Erdem merhaba nasılsınız şuan umarım herşey çok güzeldir benimde boğazımda lenflerim şişti ve çok korkuyorum gerçekten bir sorun görmediler de antibiyotik içiyorum ama ara ara ağrı hissediyorum