Merhaba arkadaşlar, lafa nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama farkındalık yaratmak çok dikkatli olmanız için paylaşmak istedim. 14 haftalıkken sol memede sert ve büyük bir kitle farkettim. Tabi hemen genel cerraha başvurdum. Ultrason istedi ve sonucunu şüpheli buldu biyopsi yapılmasını istedi. Girişimsel radyoloji olmadığı için başka hastaneye yönlendirdi. Hemen başka hastaneye gittim genel cerraha, onlarda bizde ultrason yapalım dedi o da sonuçtan şüphelendi ve radyolojiye yönlendirdi biyopsi için. Radyoloji bölümü de ultrason yaptı ve biyopsiye karar verdi. Sonra kalın uçlu iğneyle biyopsi yapıldı. Ve sonuç memede çok nadir rastlanan lenfoma yani lenf kanseri olduğumu öğrendim. Gebeliği sonlandırabilriz dediler alacağın ilaçlar yapacağımız araştırmalar bebeğe zarar verebilir dediler. Sonra biyopsi doku örneğimi onlardan alıp Hacettepe Üniversitesi Hastanesine gittik. Boyunda ve kaşıkta sıçrama var mı diye baktılar şükür sıçramamış. Orada kaçıncı evre olduğu araştırılacak. Ama sanırım bebeği almadan acil olarak kemoterapiye başlanacak. Çünkü hücreler hızlı büyüyüp ilerliyormuş. Bebeğimle uzun bir mücadele vereceğiz. Dualarınızı bizden eksik etmeyin🤲