spiker_anne Duyguaydin81 yüzde yüz kız diyip değişti benimki hemde 21. Haftada ve 2 doktor bakip söylemişti biri özelde biri devlette gözünüz aydin kızınız olcak demişlerdi 21. Haftada erkek oldu şuan 34 haftalik 😂😂
713 spiker_anne ya bacak arasi mi bostu kiz dediklerinde.bana da kiz dediler.16 .hafta baska bi dr.pipi goremedi AMA testis gordu erkek dedi.detayliyi bekliyorum
Duyguaydin81 Rabia123 ayy gerçektenmii yani ben 20. Haftayı beklicem ozaman en net ozaman görünür değişceğini pek sanmıyorum ama 😊
Rabia123 Duyguaydin81 aynen canım değişebiliyor 🤗hayırlısı olsun inşallah biz Rabbimden ne gelirse razıyız zaten 🤗
E-E Duyguaydin81 önce sağlıklı gelsin hayırlısı olsun tabi ama inş kız çıkar benimki de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Çok dua ediyorum hep gönlüm de yatan kız
713 Rabia123 kiz dediginde bacak arasi mi bostu.neye gore kiz dedi.tek bi dr mu kiz dedi baska dr gittin mi canim
Gizemciim Duyguaydin81 erkek karıştırılabiliyor kızda yanılma payı daha az. bana da 15. haftada kız demişti. kız 💕
Damlapilatin Nltka kızlar 11 yada 12 haftada netlik kazanması imkansız çünkü tam o zaman da organ oluşuyor. 16. Haftada en net cevabı alıp Güvenirsiniz
Rabia26 E-E aynı ben etrafımdakı herkes erkek diyordu 15.haftada doktor kız dedı halen kımse ınanmıyor kız olacagına
zehmus Doktor cinsiyeti görmeden pozisyonu kız dedi yine değişir mi kendimi kız fikrine çok alıştırdım