Zerrinmesut19 hryoz bizimkide erken gelecek gibi hissediyorum beklenmeyecek bende mahfoldum son 1 haftadır çok kötü geçiyor uyuyamıyorum nefesim daralıyor kulaklarım kızarıyor 🤦♀️
hryoz Zerrinmesut19 bende plasenta previa var 😔 o yüzden erken alıcaklar haftaya kontrol bakalım insallah hersey yolundadırda biraz daha bekler
Zerrinmesut19 hryoz anladım canım çok geçmiş olsn 😕 bendede böbrek büyümesi var hamilelikten dolayı erken doğum riskim var😔
Mavi1453 Banada doktorum Nisan sonu dedi ama hiç sanmıyorum Nisan ortası gelecek gibi nefes sorunu bendede var vajina gölgesinde agrım cok fazla
Harika90 Mavi1453 kaç haftalıksın bende nisan sonu ara arılarım oluyor ve yan yatmaktan bacaklarım arıyor çok biz 29+5olduk
hryoz Zerrinmesut19 aramızda bir gün var siiznle bende pazar 34 oluyorum hakkımızda hayırlısı insallah
Arzuderinn Zerrinmesut19 uyuyamiyorum sagimada yatsam olmuyor solumada yatsam yok. Sırt üstü doktor yatma kan akışını engeller dedi ama dönüşümlü yatıyorum. Sırt ağrısı sabaha karşı uykumdan uyandırıyor. Kaburgalarım birbirine geçiyor sanki. Az kaldı ama sağlıkla gelsinde gerisine dayanirim
Zerrinmesut19 Arzuderinn uykular haram oldu gerçekten ama son 1 haftadır ben bunları yaşıyorum göğüs kafesindeki kemiklerim iç içe geçmiş gibi sanki yara olmuş gibi ağrıyor 😔
Gulcinkaya Zerrinmesut19 evde uykusuzluktan hayalet gibi dolanma,kasiklarima vuran tekmeler,mide yanması ve artık ağırlaşmanin verdiği hareket kısıtligi dışında herşey mükemmel 😂🙆🥰
Gulcinkaya Zerrinmesut19 sorma . Eşim diyor doğ artık kızım diyor erken mi doğsun babası diyorum şaka yaptım şaka azıcık daha bekle diyor sonrada o bile bıktı 😂😂
Toprakkkmilaaa20 Elif578 benmde öyle hiç yukarıda bir acı ağrı hissetmedim gömüyor kafayı aşağıya ama rahim kapalı çok şükür😂