Rbaglr49 Esmasnkl ben evde tek kalınca kendi kendime taziye varmış gibi oturup ağlıyorum 😂😂 bel ağrım gogusumun altı öyle zorluyor ki kocam da abartıyorsun diyor acaba doğduktan sonra geçecek mi 90 yaşında gibiyiz
Gulcinkaya Zerrinmesut19 sorma . Eşim diyor doğ artık kızım diyor erken mi doğsun babası diyorum şaka yaptım şaka azıcık daha bekle diyor sonrada o bile bıktı 😂😂
Zerrinmesut19 Gulcinkaya ahaha bizimkide ne zaman doğuracaksn diyip duruyor daha mı doğurmuyosun diyo oda bıktı artık napsın hamileliğim çok zor ve kötü geçti benim 😕
Esmasnkl Rbaglr49 bilmiyorum vallahi doğduktan sonra unuturuz bu günleri daha yenileri başlar bence :) sağlıklı olsunlar da biz bu acılara katlaniriz 🤭
Gulcinkaya Zerrinmesut19 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun analarimizin hakkını ödemek gerçekten çok zor
Ipek86 Zerrinmesut19 sürekli tikanan bir burun, gece uykusu yok, kalca ve bacak agrisi, yatinca agridan dönememe vs😂😂😂 ama sikayet etmiyoruz basa gelen cekilir surda kalmis 7 haftacik🙈
Zerrinmesut19 Ipek86 aynen öyle ❣️anne olmak kolay değil son haftalarda şikayetler artıyor ve hep yanı şikayetler 🤦♀️😀