Eva41 PrensTaha canım kilo almasını istiyorsan ceviz kaşar yumurta et çiğ badem fındık süt peynir ye onlar bebeğe baya kilo aldırıyormuş bide dondurma 😃
PrensTaha Eva41 sağ ol canım bunları yiyim o zaman bol bol. Bebe bisküvisi aldırıyor dediler ama hiç denemedim
ayseeyildiz Aysen2709 suan 35+6 dun gittim 1400 dedi banada az geliyo oyle cok iri bi bebek olmicak dedi hayirlisi diyorum ama kafayada takiyorim 😔
merve21_ Edakykn maşallah iyi kilosu canım ben en son 31 haftalık Ken gitim 1700 gramdı şimdi 34 hafta 3 günlük hamileyim haftaya kontrölümüz bakalım oğlum nasıl kilosu almış mı diye
PrensTaha Eva41 iyi ki söyledin bende yarın alıp başlayacaktım canım kilo aldıralım derken zarar vermeyelim
Cnnndr Aslima bilmiyorum ki canım kişiden kişiye değişiyor sanırsam benimki haftasından 1 hafta önde gidiyor
Bulut_evren PrensTaha kilosunu soledi iyi yada kotu bse demedi ben kilolu dogsun istiyorum ama ne bilim
PrensTaha Bulut_evren bende kilolu doğsun istiyorum. Az önce burda bir arkadaş et badem süt yumurta kaşar kilo aldırıyor dedi onları yiyelim bence