Kubrayy Allahım yardımcın olsun korkma dua et , az bişey sudan bişey olmayabilir ,kanama herkeste oluyor
1994ozg Sibeldmr yolda giderken arkaya otur ayaklarını uzat oturur pozisyonda durma geremedkçe ayağada kalkma hemen yetiştirsinler🙏
cerrah61 Sibeldmr Allah yardımcın olsun canım sen sakin ol strese girme eşin de hemen gelsin mümkünse araç da bulmuş hazır hemen gidin hastaneye. Ama arabada mutlaka arkada uzanır pozisyonda ol o şekilde yolculuk edin
Kubrayy Sibeldmr Bende 18 haftalıktım canım 😢 ama benden su boşalmıştı kanla beraber ,aynısı olacak değil ben sadece acele etmen gerektiği için söyledim ,bir de progestan kullanıyorsan eğer o dışarı su gibi akar ,eğer su dediğin az bişeyse sıkıntı etme
Zeyneptoprak Sibeldmr gebeliğin her döneminde kan doktora girmeyi gerektirir ciddidir canım inşallah sorun yoktur su dediğin akıntıdır muhtemelen diye düşünüyorum
Sibeldmr Kubrayy evet kullanıyorum ama sıvı öyle ilaçla alakalı değil bi sıcaklık hissettim kanmı geldi acaba diye baktım ped ve peçete koymuştum baktım ıslanmış su dökülmüş gibi
Kubrayy Allah’a emanet olsun canm , ben bu olayı 1 sene önce yaşadım ,şu an 8 haftalık tekrar hamileyim ,merak ettim seni bizide bilgilendir olur mu,inşallah önemli bişey değildir
Kubrayy Canım herkesinki aynı olmaz benimki talihsizlik oldu ,suyum çok az kalmıştı ve normal doğum yapıp bebeği düşürdüler ,doğum başlamıştı yani hastaneye gittiğimde ,bebek doğumu başlatmış,kanamalı bi hastaydım öncesinde ve enfeksiyon kapmışım