Tgbanne Sndz95 T çizgisi , C den koyu ise gebeliktir . Sizinki tekrar yumurtlama canım , bazı kadınlar iki kez yumurtlayabiliyomuş
Sndz95 Tgbanne yok canim konusmanin sonrasinda anlatiyoeum ya gebelik testi yaptim daha yeni ikknci cizgi silik cikti ama cikti yani ovulasyon testi yanlis gostermemis
Sndz95 Violetta kan verdigimde yine sonuclari paylasicam canim sizlerle ☺ bi regl ggunumu beklesem mi once bilemiyorum
Sndz95 Es_69 cok sagol canim benim cok cok mutluyum bende allah isteyen herkese nasip etsin, cok tesekkurler 🥰😊 ben fransadayim ya kuzum doktordan recete alip oyle kan veriliyor, insallah yakin zamanda vericem ama
Sndz95 sinber cok tesekkur ederim canim 🥰😍 insallah canim sizlere de cok dua edicem, allah isteyen herkese nasip etsin
sinber Sndz95 yarın kan ver bence iki gün snr tekrar verirsin erken olduğu için betanın yükselişi nasıl onu anlamış olursun ona göre hareket edersin
Sndz95 pamuk32 cok tesekkurler canim benim, insallah vericem kan, allah isteyen herkese nasip etsin insallah