Dilara51 Sndz95 hayırlı olsun canım silik cizgi bende de böyleydi bir hafta sonra tekrar yaptım net çıktı sonra doktora gitmiştim 🤗
Sndz95 Dilara51 evet canim daha cok erken, tabi ben de tez canliyim 🤭 hemen yaptim ama cok sukur o cizgiyi gordum allahim isteyen herkese nasip etsin
Sndz95 Dilara9 insallah canim 🤭 bir hafta on bes gun beklemeyi dusunuyorum, ne yapsam bilemedim cok korkuyorum dogru cikmazsa diye
Violetta Sndz95 Evet canım benim öyle. Bence bekleme git kan ver derim 😊 hem kesinleşir içinde rahatlamış olur.
Sndz95 Violetta kan verdigimde yine sonuclari paylasicam canim sizlerle ☺ bi regl ggunumu beklesem mi once bilemiyorum
Es_69 Munni Sndz95 Anam cikmisyaa silik isdeee Hamilesinnn 😍😍😍 Daha ne olsunn Adettin gunu gecsin uc gun felan Saglik ocagnaa git Kan ver tesscilli icin rahatlasin 😍😍😍😍 Hayirli olsun vallahaaa bak cok sevindimm Rabbim umutsuz bekliyen herkese bu sevinci versin yaaa
Sndz95 Es_69 cok sagol canim benim cok cok mutluyum bende allah isteyen herkese nasip etsin, cok tesekkurler 🥰😊 ben fransadayim ya kuzum doktordan recete alip oyle kan veriliyor, insallah yakin zamanda vericem ama
Zhrnz Sndz95 hayirli olsun cnm.benimde 3 gun kala bole cikmisti suan 32+1olduk darisi sana.insallah 😍