kumsalasel_1034 Melikeipek İyi düşünelim iyi olsun canım beklediğimiz en güzel şey bebişlerimiz rabbim hayırlısı ile sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin gönlünü ferah tut
Ehvamlianne kumsalasel_1034 şimdi kalktım sıcak su torbası koyucam eşim olsa masaj yapıyor biraz hafifliyor ama yok şuanda çalışıyor valla bitirdi beni bu sırt ağrısı 😞
Yesimkso Bende çatı ağrısından uyuyamıyorum 34. Haftamdayım dönemiyorum sağa sola. Bir tarafta da yatamıyorum. Sanki ordaki kemiklerim kırılıyo ben döndükçe
pyymamm Buket_demirok53 aynn attık son 32 gün uygulamaya göre 🙈 şimdilik normal gidiyo bakalım hangisi nasip olcak kızce nasıl gelmek isticek 🙂 siz ne kadarlıksınız
tbeyvz kumsalasel_1034 34+4 üm delirmek üzereyim artık uyumak istiyorum 🥺 ama Doğumdan sonra da uyumak yok 1 yaşında kızım var gündüz de uyumak yok 🥺🥺🥺 beynim alev atıyor resmen salak oldum resmen 🥺🥺🥺
kumsalasel_1034 tbeyvz uykusuzluktan halsiz kalıcaksın canım işin zor Allah yardımcın olsun uyku yoksa düzen yok gibi bişey 😣
Mrvfndk kumsalasel_1034 ayyy masallah bebise annesi. Benmki daha 17ye yeni giriyo tekme yok daha ama ince ince biseyler hissedyrm arada. 🤗🤭
kumsalasel_1034 Mrvfndk 20 lerde hissedersin canım ben ilk 20 haftada hissettim hıçkırık şeklinde şuan tekmeye dönüştü😄
tbeyvz Buket_demirok53 offf çok zor hemde az kaldı ama en azından vücudum rahatlıcak peş peşe aldığım için vücudum beni rahat bırak artık diyo artık 🥺