kumsalasel_1034 Mrvfndk 20 lerde hissedersin canım ben ilk 20 haftada hissettim hıçkırık şeklinde şuan tekmeye dönüştü😄
tbeyvz Buket_demirok53 offf çok zor hemde az kaldı ama en azından vücudum rahatlıcak peş peşe aldığım için vücudum beni rahat bırak artık diyo artık 🥺
Buket_demirok53 tbeyvz senin gene az kalmış bizim var biraz daha geceleri böle rahatsızlık ayak yanmaları yada uyumak için rahat pozisyon aramak yerine doğurmuş uykusuz olmak daha iyi geliyor bana 😃😃😃
Defdef kumsalasel_1034 ben 8 ay çalıştım uykularım güzeldi sonra izine ayrıldım bütün düzen bozuldu sabaha kadar oturup akşama kadar yatıyodum neyseki doğurdum 😂
Buket_demirok53 Defdef allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş doğduktan sonra uykusuz geceler devam mi 🤔
kumsalasel_1034 Defdef maşallah gözün Aydın canım😇 Allah bizede nasip etsin bende doğurup uykusuz kalmaya razıyım böylesi çok daha zor hiç bir yere sığamıyorum
tbeyvz Buket_demirok53 haklısın tabi bende aynı fikirdeyim ama bende uzun zamandır böyleyim yenç olmadı yani geçmek yerine ilerledikçe dha çok yoğunlaşıyor 😂
Sumeyyekara 39 haftaligim uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim bi saga bi sola dönüp duruyorum zaten uyusam bile bölük bölük uyuyorum doğdu doğacak bu sefer hiç uyuyamicam napicam bilmiyorum.🤷♀️😔
Feyzagkkkk Uykusundan tekmeyle uyananlar da burada mı 🥺 35.0 olduk ve artık son günlerde hiç bit yatış şeklimde rahat edemiyorum delirircesine sinir oluyorum uyku haram oldu ..
Deniz__ kumsalasel_1034 34 haftaya kadar sıkıntım yoktu rahat uyuyordum artık ağrılardan tuvalete kalkmaktan uyumak mümkün değil
kumsalasel_1034 Deniz__ son haftalar da hiç uyuyamayacağız o zaman 🤦🏼♀️ Benim ki şimdiden böyleyse son haftaları düşünemiyorum
Buse80 Bende uyuyamıyorum kızlar ya sol böbreğimde ve sağda sadece yattığımda ağrı oluyo kalkıp oturunca geçiyor bunu yaşayan var mi ?