kumsalasel_1034 Anneler merhaba benim gibi bu saate kadar uyumayan var mı küçük yaramaz kızım o kadar çok tekmeliyor ki uyuyamıyorum yatağın içinde dönüp duruyorum🙈 sizin bebişlerde yapıyor mu böyle şiddetli hareketler.
Buket_demirok53 kumsalasel_1034 bende uyuyamıyorum benim kızım da hareketli maşallahı var bende bir de ayak yanması çok oluyor sende var mi
kumsalasel_1034 Buket_demirok53 olmaz olur mu ayaklarımı yıkayıp camı açtım o derece sıkıntı yapıyor ya
Beyza78 Bende uyuyamıyorum malesef kaç gündür böyle şuan haraket yok ama yinede uyuyamıyorum çok zor gerçekten
kumsalasel_1034 Beyza78 Allah yardımcımız olsun döver gibi vuruyor sağolsun kızım uykumdan fırlıyorum ben hiç bir yatış şeklimi beğenmiyor sanırım😣
Buket_demirok53 kumsalasel_1034 ben ayaklarımı yıkayınca iki dk sonra daha yanıyor yıkmak fayda etmiyor ama ayaklarımı yukarı dikiyorum duvara baya dik şekilde yanması gidiyor ayaklarımın iyi geliyor dene belki sana da iyi gelir
kumsalasel_1034 Deletedmom0990 benim bir hafta öncesine kadar gündüz az hareketliydi şimdi gece gündüz hiç farketmiyor sürekli hareket halinde
Buket_demirok53 kumsalasel_1034 bende 27+4 anneler rahat bir pozisyonda olduğunda bebek hareket halinde oluyırmuş bilhassa gece uykusunda araştırmıştım
kumsalasel_1034 Ehvamlianne henüz bir sırt ağrım yok çok şükür ama işe yarar mı bilmiyorum tabi sert bir yere yaslanmak iyi gelir mi veya sıcak duş
Ehvamlianne kumsalasel_1034 şimdi kalktım sıcak su torbası koyucam eşim olsa masaj yapıyor biraz hafifliyor ama yok şuanda çalışıyor valla bitirdi beni bu sırt ağrısı 😞
kumsalasel_1034 Melikeipek son haftaların vermiş olduğu stresten mi uyuyamıyorsun nasıl olucak düşüncesi rahat bırakmıyor bazen
Buket_demirok53 kumsalasel_1034 aynen valla hasret kaldım uykuya bide eşim de horul horul uyuyor yanımda deli oluyor insan 🤦♀️😂😂