YeimGnAl Munni etrafımda çoğu tanıdığımda yaptırmadı aslında bende çok gerekli görmüyorum ne gelirse allahtan, sadece kan tahlili yapılırken onu da yaptırabilirim diye düşünmüştüm. Kan vermekten biraz korkuyorum 😊
Denizz [bilinmeyen] Hayır olmadı canım 10 gün sonrasında karnıma zeytinyağı sürdüm yumuşasın cildim diye kahverengi akıntı geldi hastaneye gittik o zaman öğrendik.
deletedmom41 Benim 5-7 hafta arasında olmuştu biraz biraz, sonra geçmişti. Şimdi 12deyim. Dün bir anda ağır bir mide bulantısı yaşadım. Anlam veremedim bu kadar bulanmasına. Şu sıra baş ağrım da çok. Migren başlangıcı mı acaba bilemedim.
Munni Bulantı halsizlik baş ağrısı Hale’n devam 12+6 yız 16 ya kadar sürebiliyor 😔 ama olsun bebişler sağlıklı olsun da
Munni Bulantı halsizlik baş ağrısı Hale’n devam 12+6 yız 16 ya kadar sürebiliyor 😔 ama olsun bebişler sağlıklı olsun da
Kurtum Kızlar aramızda cinsiyet öğrenen var mı ben çok merak ediyorummmmm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️☺ ne zaman öğrenicez
Deniz14 Kurtum 12+6 olduk doktor göremedi sağlık ocağındaki ebe kalp atışına bakarak taminde bulundu kız dedi😂 ben de çok meral ediyorum İnşallah pazartesi öğrenebilirim🙏🏻🙏🏻
Munni Deniz14 140 in üzerinde atarsa kız olma ihtimalini söylüyorlar fakat bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil 😊 Allah sağlıkla sıhhatle gönlünüzce versin inşallah
Selinsevener Bende 12. Haftadayım şindiye kadar iyi geçti zaten suandada bir sıkıntım yok şükür ödeminde geçti gibi kendimi daha iyi hissediyorum 🙂 Pazartesi ikili testimiz var bakalım heyecanla bekliyorum yltrasonda görmek cok keyifli 🤰🏻
Ozgeanne Benim de haziranin ilk haftası 12+3 olduk kendisi pek bi hareketli her gorutulenmede beni şaşırtıyor maşallah 😂😇 bi tahminle erkek olduğu söylendi kesin sonuç herhalde 15. Haftada falan 😍
Munni Ozgeanne hareketini görünce insan bir hoş oluyor hiç ekrandan ayrılasın gelmedi dans eden Bebek koyduk adına 💃🏻💃🏻
scl Bizde 10 haftalık olduk haziranda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar 😌 benim gibi bel ağrısı çeken var mı?
Munni [bilinmeyen] 12- 16 hafta arası görünür erkek bebekleri görmek daha kolay oluyor Kızlar biraz nazlı gösteriyor 😁