Munni Ozgeanne hareketini görünce insan bir hoş oluyor hiç ekrandan ayrılasın gelmedi dans eden Bebek koyduk adına 💃🏻💃🏻
Ozgeanne Selinsevener benim de aynı şikayetlerim vardı doktora Danıştim eğer öncesinde var olan bir bel fıtığı rahatsizliginiz yoksa bu ağrılar normal dedi hatta ağrı siddetlenirse bacağa bile etki edermiş ki ben ayakta çok durunca yq da iş vs yapınca adım atarken zorlanıyorum çekme yapıyor 😢
scl Ozgeanne aynı durum bende var bacağım resmen çekiyor daha 10 haftalığız 🙄 doktorum normal karşılaşamadı daha çok erken bel ağrısı için dedi bana progestan verdi fitil 2 gündür onu kullanıyorum 😏
Selinsevener Ozgeanne daha önceden yoktu öyle bir şikayetim,bende vücut genişlediği için bu şekilde ağrı yaptığını okumuştum
Kurtum Selinsevener Blghly [bilinmeyen] EmineGneDemir Handeberkay Ozgeanne Merve98 Munni Efegultek MerveAkta Sedefaltun Selinsevener kızlar cinsiyet öğrenen var mı?? Tam 12 haftalığım bugün. Ve hastaneye gittiğimde kesin belli olmasını istiyorum ne zaman gideyim?? Öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi?? Çok heyecanlıyımm 🤦🏻♀️😁😍😍
EmineGneDemir Sevgili haziran anneleri şiddetli baş ve göz ağrısı çeken var mı ? Hamilelikten önce migrenim vardı şuan çok şiddetli ağrılarım oluyor gözlerim şişecek kadar ve sürekli bir Kusma hali. Serumdan başka çare bildiğiniz var mı çok kötü durumdayım 😔
Munni EmineGneDemir bende var migren haftada bir vuruyor geçiyor parol içiyorum karanlık oda baş sıkıca sarılı yatıyorum bide midem boşalınca daha çabuk geçiyor. Gebelik hormonları arttırıyor ağrıları 😔 bebişler için katlanacağız mecbur sağlıkla gelsinler de 💐 bide migreni tetikleyen şeylerden uzak durmaya çalış hazır Gıda tüketmiyorum hiç onun çok faydası oluyor kokulardan kaçıyorum bi kaçamadığım stres var işte oda ağrımı başlatıyor
EmineGneDemir [bilinmeyen] 9+4 teyim bende su ne kadar çok içersem o kadar çok kusuyorum. Kusmaktan çalışamıyorum bile. Ayrıca Kusma ilacı yada folik asit ilacı içer içmez yine kusuyorum. Midem hep boş geziyorum. Bebek nasıl beslenebiliyor çok korkuyorum 😔
Selinsevener EmineGneDemir merak etmw ilk ay 3 ay zaten bebek senden beslenmiyor ,sen sadece kendin için sağlıklı bişeyler yemelisin yiyemiyorsanda yine ilk 3 ay için cok önemli değil
Handeberkay ikizler bende geçirdim günde 1barfak ıhlamur iç balla karıştırıp limon ye ve bardağa sık canım bol bol da çorba mandalina ve portakal ye