Alrcnaysee Vitaminimm ya aynen ben cok erke öğrendimm keseyi gördük 10gün sonra kalp atışını dinlicez inşallah ama geçmiyoo zamann😍😊
Vitaminimm Alrcnaysee bende 3 haftalıkken öğrenmiştim 7+3 haftayı zor getirttim daha yolun başındayız çok var be 😂
Vitaminimm Munni aynen öyle canım Rabbim sabır versin mükafaatını en güzel şekilde alalım inşallah 🙏🏼
Munni Selinsevener yeni gebişler burda hep 😉 nasıl geçiyor günlerimiz ben bi haftadır yaşıyorum bakıyorum ki o aslında birgünmüş 😜😜
Selinsevener Munni günler geçmiyor 😂sanırım bişeyler hissetmek istiyoruz bide ilk gebelik olunca fazlaca merak ve heyecan var
Evrem94 Munni benim cuma gunu alttan ulturasonum var cok korkuyorum keseyi goricez insallah kalp atislarinida duyabilirsin dedi doktor cok endişeliyim suan 5+3 cuma gunu 5+5 olucak insallah siz keseyi ne zaman gordunuz ve kalp atisini ne zaman duydunuz acaba?
Munni Selinsevener benim ki aslında meraktan çok korku 😢 ilk bebeğim 11+4 de kalbi durduğu için alındı. Aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu var bir an önce 12 hafta dolsun tehlikeli kuşum bitsin istiyorum ama sabır lazım bana tevekkül lazım
Alrcnaysee Evrem94 keseyi şuan cok rahat görebilirsin ama kalp atışı için erken gibi ama vajinal mua duyulabilir belki.bn 6+2 yim cuma günü gidicem inşallahhj duycaz💕😍 ama keseyi görmek de çk güzel bişii
Munni Evrem94 4+6 da kese görüldü 5+6 da kalp atımı duyuldu adetten ondört gün sonra yumurtlama oldu bende geç döllenme gibi durumlarda sata göre Bebek ölçümleri farklı olabilir sekiz haftaya kadar beklemekte fayda var
Esraorhan Evrem94 ben keseyi 5+1 de gördüm,6+0 da da kalp atışını 😍 rabbim sağlık sıhhat versin hepimizinkine
Selinsevener Ben 5. Haftada gebe olduğumu öğrendim, keseyi gördük hem vajinadan hem normal ultrasonla kalp atışı henüz duymadık şuan 6+2deyim ama doktor 1 ay sonrasına randevu verdi beklesem mi yoksa başka doktora gidip kalp atışını dinlesem mi kararsızım
Ecem Selinsevener Selinsevener nasıl kalp atışını duymadan sana 1 ay sonrasına randevu veriyor ben anlamadım bence sen 7. Haftana girmeden bi başka doktora git derim. Sonuçta kalp atışını duymadan ilaç bile vermiyorlar garip bi doktormuş
Alrcnaysee Selinsevener ben 11ekim de kontrole gittim keseyi gördük , doktor bana bi hafta sonra vajinadan kalp atışını 10gün sonrada ultrasonla duyabiliriz ddi. 1ay bekleme benceee😍😍💕💕 bu arada bende şuan 6+2 yim
Munni Selinsevener Canım ben ebeyim hiçbir yerde kalp atımı görülmeden bir ay sonraya randevu verilmez yani verilmemeli doktorun ya dalgındı yada ilgisiz. İkisinin varlığında da doktor değiştirmelisin bence 🙈 Allah iyilerle karşılaştırsın
Patito__ Selinsevener bir ay cok uzun bir sure 3, 4 gune en fazla rahatlikla duyulur bence baska drye git derim okadar bosuna bekleme
Ecem Sevtap benimde yârin kontrolüm var nasıl bi his ben çok heyecanlıyım kaşıklarıma falan ağrı giriyor 😂💋
Munni Ecem ben muayeneye girmeden önce heyecandan buz gibi oluyorum. Eşim elimi tutuyor ne kadar üşümüşsün böyle diyor halbuki üşümüyorum titriyorum resmen 🤣
Evrem94 Munni peki sizinki alttan ulturason muyoksa normal karindan ulturasonmuydu acaba? keseyi ve kalp atimini hangisiyle gorup duydunuz?
Selinsevener Munni sanırım deskteki kızın hatası oldu bana da garip geldi de herkese sorunca aynı tepkiyi aldım ben doktoru arayıp görüşeyim en iyisi
Denizz Munni Aynı sıkıntı bende de oldu 8+4te kalbi durdu biz 10 haftalıkken öğrendik şimdi 6+1 hamileyim kese oluşmuş dedi ama kalp atışlarını daha duyamamıştım geçen hafta gittiğimde pazartesi gideceğim tekrar bakalım bencede hemen geçsin şu 3 ay
Mervezcanen Munni Ben Amerikadayım canım ve burda sürekli alttan muayene oluyor herşey yolunda giderse sadece 1kere ultrason a giriyorsun ☹