Ozlem_________ Ben de haziran anneai olucam inşallah daha önce iki defa düşük yaptım 😞 biri iki biri dört aylık 😢 inşallah bu sefer Rabbim kucagımıza almayı nasip eder🙏♥
Munni Zeynep küretaj oldum canım bir sene oldu üzerinden şimdiki müjdem geldi 😊 Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ayseoz Sevtap Munni slm Munni siz ebesiniz sanırım bi sorum olacakti rica etsem yardimci olabilirmisiniz 31+3günlüğüm 2 aydır vajinamda kaşıntı geçmedi fitil kullandım travazol kremlerin hiç faydası yok ne yapmam lazım doktora soruyorum travazola devam sonuç ayni🙄
zcnmerve Nese benimkisi de aynı adet sancısı gibiydi. İnşallah başka sorun olmaz ve benimkisi gibi yerleşme ağrılarıdır. Dikkat edin😌
Vitaminimm 7+2 😍 3 haziran bizde kızlar çok heyecanlı bir bekleyiş bu Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 Kocaeli bu arada 😘
Alrcnaysee Merhabalarr😊 bende inşallahh 11 haziran da annelik duygusunu yaşayacağım💕😍 ama 2defa kan geldi umarım sıkıntı olmaz🙄
Evrem94 Alrcnaysee icini ferah tut adet kanamasi gibi uzun surmediyse ve azsa tutunma kanamasi olabilir moralini bozma bir cok bayanda bu kanama gerceklesiyormus insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunmustur ❤😊
Alrcnaysee Vitaminimm ya aynen ben cok erke öğrendimm keseyi gördük 10gün sonra kalp atışını dinlicez inşallah ama geçmiyoo zamann😍😊
Vitaminimm Munni aynen öyle canım Rabbim sabır versin mükafaatını en güzel şekilde alalım inşallah 🙏🏼
Vitaminimm Alrcnaysee bende 3 haftalıkken öğrenmiştim 7+3 haftayı zor getirttim daha yolun başındayız çok var be 😂
Munni Selinsevener yeni gebişler burda hep 😉 nasıl geçiyor günlerimiz ben bi haftadır yaşıyorum bakıyorum ki o aslında birgünmüş 😜😜
Selinsevener Munni günler geçmiyor 😂sanırım bişeyler hissetmek istiyoruz bide ilk gebelik olunca fazlaca merak ve heyecan var
Evrem94 Munni benim cuma gunu alttan ulturasonum var cok korkuyorum keseyi goricez insallah kalp atislarinida duyabilirsin dedi doktor cok endişeliyim suan 5+3 cuma gunu 5+5 olucak insallah siz keseyi ne zaman gordunuz ve kalp atisini ne zaman duydunuz acaba?
Munni Selinsevener benim ki aslında meraktan çok korku 😢 ilk bebeğim 11+4 de kalbi durduğu için alındı. Aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu var bir an önce 12 hafta dolsun tehlikeli kuşum bitsin istiyorum ama sabır lazım bana tevekkül lazım
Alrcnaysee Evrem94 keseyi şuan cok rahat görebilirsin ama kalp atışı için erken gibi ama vajinal mua duyulabilir belki.bn 6+2 yim cuma günü gidicem inşallahhj duycaz💕😍 ama keseyi görmek de çk güzel bişii
Munni Evrem94 4+6 da kese görüldü 5+6 da kalp atımı duyuldu adetten ondört gün sonra yumurtlama oldu bende geç döllenme gibi durumlarda sata göre Bebek ölçümleri farklı olabilir sekiz haftaya kadar beklemekte fayda var
Esraorhan Evrem94 ben keseyi 5+1 de gördüm,6+0 da da kalp atışını 😍 rabbim sağlık sıhhat versin hepimizinkine
Selinsevener Ben 5. Haftada gebe olduğumu öğrendim, keseyi gördük hem vajinadan hem normal ultrasonla kalp atışı henüz duymadık şuan 6+2deyim ama doktor 1 ay sonrasına randevu verdi beklesem mi yoksa başka doktora gidip kalp atışını dinlesem mi kararsızım
Ecem Selinsevener Selinsevener nasıl kalp atışını duymadan sana 1 ay sonrasına randevu veriyor ben anlamadım bence sen 7. Haftana girmeden bi başka doktora git derim. Sonuçta kalp atışını duymadan ilaç bile vermiyorlar garip bi doktormuş
Alrcnaysee Selinsevener ben 11ekim de kontrole gittim keseyi gördük , doktor bana bi hafta sonra vajinadan kalp atışını 10gün sonrada ultrasonla duyabiliriz ddi. 1ay bekleme benceee😍😍💕💕 bu arada bende şuan 6+2 yim
Munni Selinsevener Canım ben ebeyim hiçbir yerde kalp atımı görülmeden bir ay sonraya randevu verilmez yani verilmemeli doktorun ya dalgındı yada ilgisiz. İkisinin varlığında da doktor değiştirmelisin bence 🙈 Allah iyilerle karşılaştırsın
Patito__ Selinsevener bir ay cok uzun bir sure 3, 4 gune en fazla rahatlikla duyulur bence baska drye git derim okadar bosuna bekleme