Munni Zeynep küretaj oldum canım bir sene oldu üzerinden şimdiki müjdem geldi 😊 Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ecem Evrem94 kıyamam ben sana bak rabbim gönlğne göre vermiş sağıkla doğsunlarda böyle bir cicili bicili giyinsinler ay allahım yerim ❤ Hayali bi güzel ya
Ozlem_________ Ben de haziran anneai olucam inşallah daha önce iki defa düşük yaptım 😞 biri iki biri dört aylık 😢 inşallah bu sefer Rabbim kucagımıza almayı nasip eder🙏♥
Ayseoz Sevtap Munni slm Munni siz ebesiniz sanırım bi sorum olacakti rica etsem yardimci olabilirmisiniz 31+3günlüğüm 2 aydır vajinamda kaşıntı geçmedi fitil kullandım travazol kremlerin hiç faydası yok ne yapmam lazım doktora soruyorum travazola devam sonuç ayni🙄
zcnmerve Nese benimkisi de aynı adet sancısı gibiydi. İnşallah başka sorun olmaz ve benimkisi gibi yerleşme ağrılarıdır. Dikkat edin😌
Vitaminimm 7+2 😍 3 haziran bizde kızlar çok heyecanlı bir bekleyiş bu Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 Kocaeli bu arada 😘
Alrcnaysee Merhabalarr😊 bende inşallahh 11 haziran da annelik duygusunu yaşayacağım💕😍 ama 2defa kan geldi umarım sıkıntı olmaz🙄
Evrem94 Alrcnaysee icini ferah tut adet kanamasi gibi uzun surmediyse ve azsa tutunma kanamasi olabilir moralini bozma bir cok bayanda bu kanama gerceklesiyormus insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunmustur ❤😊
Alrcnaysee Vitaminimm ya aynen ben cok erke öğrendimm keseyi gördük 10gün sonra kalp atışını dinlicez inşallah ama geçmiyoo zamann😍😊
Vitaminimm Munni aynen öyle canım Rabbim sabır versin mükafaatını en güzel şekilde alalım inşallah 🙏🏼
Vitaminimm Alrcnaysee bende 3 haftalıkken öğrenmiştim 7+3 haftayı zor getirttim daha yolun başındayız çok var be 😂
Munni Selinsevener yeni gebişler burda hep 😉 nasıl geçiyor günlerimiz ben bi haftadır yaşıyorum bakıyorum ki o aslında birgünmüş 😜😜