lkayRazgatLolu Benim lekelerim hala devam ediyor. 7+3 teyim hergün dahada çoğalıyor sanki çok moralim bozuk çevremde de hiç yaşayan yok bu durumu sizce neden olur.ptes kalp atışı için gidicem ama gidene kdr korkudan ölcem galba 😞
Sirin lkayRazgatLolu hiç korkma şu dönemde normal sadece ayaklarını yukarı kaldırıp dinlenmen gerekiyor çok yol yürüme o kadar
Munni GlahBilgiliPelit geç döllenme deniyor canım buna yumurtlama günün geciktiyse olouyor hiç dert etme bi çok insanında başına geliyor. Benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu
Es_69 Munni Sndz95 Anam cikmisyaa silik isdeee Hamilesinnn 😍😍😍 Daha ne olsunn Adettin gunu gecsin uc gun felan Saglik ocagnaa git Kan ver tesscilli icin rahatlasin 😍😍😍😍 Hayirli olsun vallahaaa bak cok sevindimm Rabbim umutsuz bekliyen herkese bu sevinci versin yaaa
lkayRazgatLolu Sirin sürekli yatıyorum ama doktorum hep yatma rahme kan gitmeside gerekiyor demişti inşş kötü bişey yoktur😞
Kurtum Selam kızlar bende haziran annesiyim. Son adete göre 18 haziran ı gösteriyor doğum. Bu uygulamayı bi süredir kullanıyorum ama forum u yeni farkettim. Çok güzel aynı anda büyüyen bebeklerimizi aynı anda takip edebileceğiz inşAllah. 🙂
Shsg Kurtum evet benimde öyle hazırlıklı girmemiz lazım ameliyata .doktor en kötü ihtimal rahmini alırız dedi
GlahBilgiliPelit Mefkure sabahları baş ucunda kraker bulundur cnm kalkmadan önce bir iki tane ye 5 10 dakika daha yat öyle kalk diyo doktorlar iyi gelebilir dene tatlım 😉 sağlıkla gelsinlerde razıyım artık bulantılara 🙄🙏🙏
Sirin lkayRazgatLolu yoktur inş sürekli yatmak değil bahsettiğim ayaklarını yüksekte tutacaksın ara ara yarım saat yap şu dönem geçene kadar
Kurtum Munni hoşbulduk canım. Amin. Güzel bi bekleyiş Rabbim sorunsuz saşlıklı kucağımıza almayı nasip etsin dediğin gibi
Zeynepzkara Slm kızlar bende 7+2 haftalığım. Nasipse 8 Haziran Doğum bakalım sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah
Munni Zeynepzkara amin canım hoşgeldin aramıza çok yakın Doğum tarihleri bebişlerin inşallah sağlıkla doğsunlar 💐
Kurtum Kızlar hamileyken sağa sırt üstü ve yüzüstü yatmanın sakıncalı olduğunu okudum tek sol tarafımıza yatmamız gerekiyormuş bilgisi olan var mı
Vitaminimm Kurtum yüzüstü yatmanın sakıncalı olduğu duydum ama sırtüstü yatmayı duymadım fakat dün gece sırt üstü yatamadım çok acı çektim kaşıklarım ve belimde batma oldu mecbur yana dönük uyudum ve daha 8+1 deyim
Sirin Kurtum evet doğru şimdiden sola uyumaya alıştırmalısın kendini çünkü bebiş solda daha rahat nefes alabiliyormuş
Munni Vitaminimm sırtüstü nefes almak da zorlaşıyor yan yatmak her zaman iyidir. Birde miğdenin bağırsaklara açıldığı yer sağda yemekten sonra sağa yatmak hazmı kolaylaştırır 😁 sola yatmakta gaz ve kabızlık şikayetlerini gideriyor ama yemekten hemen sonda değil en az iki saat sonra yatmak lazım sola yani dokuz ay boyunca bir sağa bir sola yuvarlanıp gideceğiz inşallah 😍
Kurtum Vitaminimm bende 6+0 ım henüz bülgi edinmek için duydum. Sola yatmanın çok sakıncalı olduğunu okudum özellikle çünkü kordona denk geliyormuş bebek rahat yemek yiyemiyormuş
KbraGkhan Vitaminimm Sedatrk Benim de 28 mm çıktı 36 haftamda öğrendim şuan 39+4 çok şükür 2 dozu da yaptırdım problem yaşamadım.