Denizz Benide pazartesi çağırdı doktor 6+4 olacak duyulur mu kalp atışı bilmiyorum 7den önce duyan pek yok galiba
Evrem94 lkayRazgatLolu kese ve kalp atisi icin gittim fakat karindan baktiginda keseyi gordu 😍❤ Elhamdulillah son adet tarihime gore hesaplayinca 5+6 gosteriyordu ama ulturasonla doktorum baktiginda 4+3 dedi 15 gun sonrasi icin randevu verdi kalp atisini ozaman insallah duyucaz 🤗
lkayRazgatLolu Evrem94 hadi inşalahh hayırlısıyla duyarsın inşallah 🤗 bende ptesi gidiyorum inşallah sorun olmaz
Selinsevener Benide aradılar doktorun yanından salı günü gidicem kalp atışı 💓 duymaya 7.haftaya denk geliyor 🙏🏼
sarya21 Bende üç gün oldu öğreneli 5 hafta 3 günlük rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum nasip etsin 🙏🙏🙏🤰🤰💕
Mefkure Allahım nasip ederse bende haziran annesi olucam 13 Haziran tahmini doğum tarihimiz 6+3 deyiz 🤗🤗🤗
Mineebd Merhaba. Allah nasip ederse bende haziranda anne olacağım 😍🤗 şuan 5+1'iz. Geçen perşembe kese göründü. Bu perşembe tekrar çağırdı doktorum
sarya21 Mineebd merhaba 5+6 yız bugün dr a gittim kese çok belirsiz dedi 😞 kötü hissettim kan verdim yarın tekrar gideceğim böyle olan varmı??
GlahBilgiliPelit Kızlarr bizde tam 8 haftalıgız doktorumuz 2 haziran 2018 doğum dedi inşallah ☺☺ ben 4+6 da keseyi gördüm 7. Haftamızda da kalp atışımızı duyduk 💕💕 Allahım herkese nasip etsin 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..