GlahBilgiliPelit Patito__ inşallah tatlım sağlıklı olsunlarda gerisi boş varsın mide bulantısı olsun ☺🙏
Hilal GlahBilgiliPelit mide bulantıları çok kötü bendede başladı 4 gündür çok kötü haldeyim yemek görünce bile midem bulanıyor 🙄
Patito__ Vitaminimm aynen oyle uzun bir yolculuk bizi bekliyor anne karnindayken daha basliyoruz cocugumz icin telaslanmaya anneligi ogrenmeye hersy gzl olsun insallah cocugumuzu kucagmiza aldigmz zaman hersy gececek nasilsa ❤
Patito__ Sirin ben haftada bir balik kesinlikle tuketiyorum ve tuketecegim onun disinda tavuk haftada bir. Yesil sebzeler yani ole asirida dikkt etmiorm normal beslenme
GlahBilgiliPelit Sirin canım ben özellikle bişiler yemiyorum çünkü ilk öğrendiğimde süt içirdiler bana sabah akşam şuan sütten tiksindim. O yüzden doktorum da ilk 3 ay az az ama sık sık ye dedi 3 aydan sonra beslenme programı vericeğini söylemişti
Patito__ Sirin bende sevmem ama palamut aldim bu hafta ce uzerine limon siktim ve iyi kizarttim yaninada sevdigim tip salata yaptm guzelcene yedim bormalde midem bulanrdi baliktn bulanmadi
Sirin Patito__ marketlerde satılan konservelerden almamı öneriyorlar ama ben pek sağlıklı bulmuyorum hazır yiyecekleri içime sinmiyo bi turlu
Sirin Hergün mutlaka süt yoğurt yumurta tüketiyorum her sabah açken 4 ceviz yiyorum ve günde1 maden suyu içiyorum onun dışında normal beslenme
Patito__ Sirin bnde sut icemiorm afedersin acayip gaz yapior yogurt gunde bir kase yemege clisiorm ama hergn deil arada sbahlri yumrta peynir mutlaka yiyorm
Sirin GlahBilgiliPelit haklısın oda başka bi tür bende çok şükür bişey olmadı içiyorum hala ama mutlaka 9 ay boyunca günde 4 ceviz tüketmeliyiz
Patito__ Sirin bence hazir yiyeceklerden sakinalm kendimiz yapalm herseyimizi yani cok abartmayark normal dikkt etsek besnli syler yesek yeterli bnce yoksa bn kucukken annemin hamilelk boyunca balik yedigoni bile sanmiorm 🙂
GlahBilgiliPelit Sirin çünkü ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bebek ilk 3 ay beslenmek için anneden yani annenin yediklerinden çok bişi almazmış 3 aydan sonra tam anlamıyla başlarmış annenin yediklerinden bişiler almak doktor söylemişti