AylinIlerKaar Selinsevener merhaba.hayırlı olsun bebeğiniz.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.kalp atışlarını duydunuzmu?doktornuz kim?
Selinsevener AylinIlerKaarteşekkür ederim sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah,henüz duymadım 7. Haftaya girince doktorum arayıp çağırcakmış şirinyerde tahir özgüdere gidiyorum
Kubraekn Munni hemde ne yakma yaa ben bacağımdan vuruyorum mos mor oldu iğneyi vuracak yer kalmadı yaa
Kbrbrfn Selam bende 7+5im fakat bu doktorun ultrason cihazına göre ama normalde son regl tarihime göre 9+1 farklılık neden acaba
Sinemtarak Kbrbrfn aleykümselam 🤗 evet bizde aynı şekildeyiz. 7+4 son regliye göre. Ama doktora göre 6+5. Geç döllenmeden dolayı oluyo canım bu ☺
lkayRazgatLolu Munni inşallah canım 🤗 ilk öğrendiğimde kese görsem tamam diyodum şimdi kalp atışı duysam tamam diyorum sonra organları oluşsa tamam dicem sonra doğsa sonra büyüse derken gelmişiz 50 yaşına 🤗
Feray Merhaba kızlar bende haziran annesiyim 9 haziran inşallah ❤ Geçen sene 2 aylıktı bebeğimi kaybetmiştim şimdi aynı heyecanı yaşıyorum rabbime binlerce şükür olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ❤
Denizz Benide pazartesi çağırdı doktor 6+4 olacak duyulur mu kalp atışı bilmiyorum 7den önce duyan pek yok galiba
Evrem94 lkayRazgatLolu kese ve kalp atisi icin gittim fakat karindan baktiginda keseyi gordu 😍❤ Elhamdulillah son adet tarihime gore hesaplayinca 5+6 gosteriyordu ama ulturasonla doktorum baktiginda 4+3 dedi 15 gun sonrasi icin randevu verdi kalp atisini ozaman insallah duyucaz 🤗
lkayRazgatLolu Evrem94 hadi inşalahh hayırlısıyla duyarsın inşallah 🤗 bende ptesi gidiyorum inşallah sorun olmaz
Selinsevener Benide aradılar doktorun yanından salı günü gidicem kalp atışı 💓 duymaya 7.haftaya denk geliyor 🙏🏼
sarya21 Bende üç gün oldu öğreneli 5 hafta 3 günlük rabbim herkese sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum nasip etsin 🙏🙏🙏🤰🤰💕