eymenelif Munni bende 21 haziran suan 31+3 gun saymaktan o kasar yoruldum ve onumde cok hafta var daha cok yorgun dustu bedenim artik uc cocuktan sonra😭😢
Edatalha Evrem94 herseyimiz hazır bebek arabası hariç yıkanıp ütülencek çamaşırları hafta içi ve çantamız hazırlancak
Esranur ZehraArslaner doktora gittim cilt kurulugundanmis bide hamilelikte olur dedi hala devam ediyor anlasilan doguruncaya kadar boyle kasincam
Ayseoz Sevtap Munni slm Munni siz ebesiniz sanırım bi sorum olacakti rica etsem yardimci olabilirmisiniz 31+3günlüğüm 2 aydır vajinamda kaşıntı geçmedi fitil kullandım travazol kremlerin hiç faydası yok ne yapmam lazım doktora soruyorum travazola devam sonuç ayni🙄
Evrem94 Ayseoz enfeksiyon yada mantar varsa ic camasirlarinizi pamuklu secin ve giymeden mutlaka utuleyin, bol su tüketin ❤
Sevtap Ayseoz sık sık iç çamaşırı değiştir ve yıkama jelleri kullan ben sebamed kullanıyorum çok rahatım o yüzden ve en önemlisi ilişki bence eşindede varsa hiç geçmez bu durum mantar bence eşli olarak tedavi edilmeli yıkama suyuna sirkede katıp yıkanabilirsin sorun olmaz bilgin olsun
Mucizem09 Nesli1509 bende öyle ağırlaştığımı hissediyorum. Çalışıyorum birde işe gitmesemde evde sıkılıyorum ne olcak böyle bilmiyorum😆
Selinnusta Nesli1509 benimde 33+5 şimdiye kadar zorlanmamıstım son bi haftadır nefes alamıyorum sanki kalbim öok hızlı atıyor doğuma kadar ölmezsem iyi diye dua ediyorum 😞
Nesli1509 1 mayıs itibariyle yalancı kasılmalar başladı.. doktor nst çektirdi ve kasilmam 45 e kadar cıktı 2 hafta daha dayanman lazim evde yaticaksin dedi Şimdi 2 hafta daha dursun diye dua ediyorum 🙏 ve şuan 34+1 deyiz
Tugsem81 Munni slm kızlar bende hazıranda doguracıgım nasıpse zorunlu sezeryan olucam mecburen bıraz korkularım var oyuzden ben vok ıyım bana bır etkısı yok hamılelıgın fakat bebgım melegım hasta spına bifida ve skollyoz mevcut dualarınız beklıyoruz guzel anneler