Selinnusta Nesli1509 benimde 33+5 şimdiye kadar zorlanmamıstım son bi haftadır nefes alamıyorum sanki kalbim öok hızlı atıyor doğuma kadar ölmezsem iyi diye dua ediyorum 😞
Nesli1509 1 mayıs itibariyle yalancı kasılmalar başladı.. doktor nst çektirdi ve kasilmam 45 e kadar cıktı 2 hafta daha dayanman lazim evde yaticaksin dedi Şimdi 2 hafta daha dursun diye dua ediyorum 🙏 ve şuan 34+1 deyiz
Tugsem81 Munni slm kızlar bende hazıranda doguracıgım nasıpse zorunlu sezeryan olucam mecburen bıraz korkularım var oyuzden ben vok ıyım bana bır etkısı yok hamılelıgın fakat bebgım melegım hasta spına bifida ve skollyoz mevcut dualarınız beklıyoruz guzel anneler
Sukufe Sevtap 10 haziran benimde doğum tarihim inş çocuğumda haziranda doğacak oda 10 haziran olur ins
Esraorhan Evrem94 ben keseyi 5+1 de gördüm,6+0 da da kalp atışını 😍 rabbim sağlık sıhhat versin hepimizinkine
nehiroooo EmineGneDemir evet bende çok kötüydüm yani su içsem durmuodu zofran zyds verdi çok ii geldi
Esraorhan ben keseyi 5+1 de gördüm,6+0 da da kalp atışını 😍 rabbim sağlık sıhhat versin hepimizinkine
Pocahontas Neler yapıyorsunuz kızlar. Doğum yapan var mı? Biz 37 haftalık olduk. 1-2 haftaya gelsin artık istiyoruz